kendi rengin siyahmıydı koyu kahve gibi duruyor..sarı daha olgun gostermis gibi ama bence yakısmıs begendim en azından bir sure kullan baktın alısamıyorsun kahve tonlarına donersin yine
tam siyah değil kestane rengiydi doğal rengim. eski halime dönmek için önce kahve sonra siyah yapmam gerekli dimi canım?
ben de zaten koyu sarı açık karamel arası bişey olsun demiştim canım, böyle oldu işte ama ben pek alışamadım.eski haline dönmen için kestaneye boyatman gerekli ama zaten sarı olmamış saçların koyu sarı dore olmuş yakışmış bence. yada benim saçlarım platin diye bana pek sarı gelmedi.
sağol canım ben kahve yapayım o zaman sonra yavaş yavaş doğal rengimi elde ederimkestaneyse siyah yapmana gerek yok cunku siyahtan donemezsin baska renge. kahve yaparsan zaten dogal haline yakın bir renk olur zaten.. kestane yaparsanda sarının ustune kızıl olur
teşekkürler canımsaçların zaten güzel olduu için bence 2 renkte harikaa durmuşş
Bence çok güzel olmuş canım gözün alışssın bekle biraz sonra daha da sarartırsın sakın siyah yapma bence dönemezsin bidaha da eskisi gibi olmaz
bende bikere sarı yapmıstım saclarımı kendimi farklı biri gibi hissediyordumcok duramadım oyle eski halime döndüm ama cevrede cok onemli benimkiyle dalga gecmislerdi hic yakısmadı bana ama sana yakısmıs suara hic elleme yıkadıkcada renk oturur belki alısırsın olmadı altın parıltılı kahveler var onlardan yapabilirsin guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?