• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan sarıya.. (resimli)

kendi rengin siyahmıydı koyu kahve gibi duruyor..sarı daha olgun gostermis gibi ama bence yakısmıs begendim en azından bir sure kullan baktın alısamıyorsun kahve tonlarına donersin yine

kendi rengin siyahmıydı koyu kahve gibi duruyor..sarı daha olgun gostermis gibi ama bence yakısmıs begendim en azından bir sure kullan baktın alısamıyorsun kahve tonlarına donersin yine

tam siyah değil kestane rengiydi doğal rengim. eski halime dönmek için önce kahve sonra siyah yapmam gerekli dimi canım?

eski haline dönmen için kestaneye boyatman gerekli ama zaten sarı olmamış saçların koyu sarı dore olmuş yakışmış bence. yada benim saçlarım platin diye bana pek sarı gelmedi.:21:

tam siyah değil kestane rengiydi doğal rengim. eski halime dönmek için önce kahve sonra siyah yapmam gerekli dimi canım?

kestaneyse siyah yapmana gerek yok cunku siyahtan donemezsin baska renge. kahve yaparsan zaten dogal haline yakın bir renk olur.. kestane yaparsanda sarının ustune kızıl olur

Son düzenleme:
saçların zaten güzel olduu için bence 2 renkte harikaa durmuşş

Bence çok güzel olmuş canım gözün alışssın bekle biraz sonra daha da sarartırsın sakın siyah yapma bence dönemezsin bidaha da eskisi gibi olmaz:6:

eski haline dönmen için kestaneye boyatman gerekli ama zaten sarı olmamış saçların koyu sarı dore olmuş yakışmış bence. yada benim saçlarım platin diye bana pek sarı gelmedi.:21:
ben de zaten koyu sarı açık karamel arası bişey olsun demiştim canım, böyle oldu işte ama ben pek alışamadım.:25: teşekkür ederim :16:
kestaneyse siyah yapmana gerek yok cunku siyahtan donemezsin baska renge. kahve yaparsan zaten dogal haline yakın bir renk olur zaten.. kestane yaparsanda sarının ustune kızıl olur
sağol canım ben kahve yapayım o zaman sonra yavaş yavaş doğal rengimi elde ederim :31:
saçların zaten güzel olduu için bence 2 renkte harikaa durmuşş
teşekkürler canım :16: ben alışamadım bi türlü :17:

Bence çok güzel olmuş canım gözün alışssın bekle biraz sonra daha da sarartırsın sakın siyah yapma bence dönemezsin bidaha da eskisi gibi olmaz:6:

bi daha sarıya dönmek ister miyim onu da bilmiyorum canım yaa :17: teşekkür ederim :16:

bende bikere sarı yapmıstım saclarımı kendimi farklı biri gibi hissediyordum:1: cok duramadım oyle eski halime döndüm ama cevrede cok onemli benimkiyle dalga gecmislerdi hic yakısmadı bana:37: ama sana yakısmıs suara hic elleme yıkadıkcada renk oturur belki alısırsın olmadı altın parıltılı kahveler var onlardan yapabilirsin guzel oluyor

Son düzenleme:
bende bikere sarı yapmıstım saclarımı kendimi farklı biri gibi hissediyordum:1: cok duramadım oyle eski halime döndüm ama cevrede cok onemli benimkiyle dalga gecmislerdi hic yakısmadı bana:37: ama sana yakısmıs suara hic elleme yıkadıkcada renk oturur belki alısırsın olmadı altın parıltılı kahveler var onlardan yapabilirsin guzel oluyor

canım çok yardımcı oldun bana valla sağol, bugüne kadar hiç boyatmadığım için boya hakkında bi bilgim yok, en kısa zamanda dönmeyi planlıyorum, ben bi araştırayım şu kahve serilerini :6:

canım benceee süper olmuşsun :) hiç düşünmee şimdi göz aşınalığı olmadığı için sana farklı geliyor.. bi kaç gün sonra alışırsın :)

yakışmış bence... biraz böyle kullan... çok sık renk değiştirmek saçı çok yıpratıyor..

bence eski rengin daha çok yakışıyomuş sana. 3 4 yaş büyütmüş bu renk seni:26:

Açık renkler zaten büyük gösterir de bide senin saçının modelinden dolayıda seni biraz büyük göstermiş sanki canım.Yani yeni saçınla olan resimdeki maşalı model yüzüne gitmemiş bence ilk resimdeki gibi doğal dalgalar yada düz saç sana daha çok yakışıyor gibime geldi :)

canım bende 4 senedir sarı saçlıydım ama sıkıldığım için dün akşam küllü kumrala döndüm yani eski saçıma bende alışamadım hala ama herşey ana doğalıkta

canım aslında sarı renkte cok yakısmıs sana ama ,sıyahın cazıbesı bır baska olduguna ınanıyorum.yanı benım fıkrım tabıkı de .ben de sıyaha boyama gırısımlerındeyım .

bence sarı gibi değil de bakır gibi bi renk olmuş ya da karamelimsi sanki biraz olgun göstermiş birde
ama ben beğendim yakışmış güle güle kullan :34:

Back