• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan sarıya döndüm kimse beğenmedi..yardım lütfen

hayırlısı olsun cnm seneye evleniyorsun sanırım.bende siyah saçla gelin olmuştum .bak sana yollayablirsem nişan resmimi yolluyum onu herkes çok beğeniyor.ama ben rengine bayıldım tam istediğim gibi acaba hangi boya alsam olur bu renk canım ya.

url=http://img232.imageshack.us/i/nan2.jpg/][img=http://img232.imageshack.us/img232/1430/nan2.th.jpg][/url]

canım senin resmine bakayım yollada.
ben tam olarak bilmiyorum bu rengi ama senin için kuaförden öğrenebilirim yarın akşam dip boyası için gidicem.sorayım hangi renk alman gerektiğini:1hug:

canım bana tarif ettiğin gibi yap sonra msj kısmında link ekle var oraya tıkla ordan yolla canım
bak hemen öğrendimm vallaaakaydirigubbakcemile3

tmm cnm çok tşk ederim öle bi iyilik yaparsan .bi de resmi nasıl şimdi yolluycam tekrar bi bilsem ama yapamadım canım ya.

ayyy maşallah canımpek güzel olmuşsun kıssss nazar değmesin:nazar:
siyah kendi saçınmı boyamı o resimde

tşk ler arkadaşım darısı başına inşallah.ordada siyah boya var kendi saçım biraz daha açık rengi.en çokta saçımı açıcam die yıprandı saçlarım ve kestirdim şimdi kısacık o kadar üzülüyorum ki.

kesinlikle siyah saçlı kalmalısın
bunu bir röfleli kafa olarak sölüyorum nihihihi
:sm_cool:

siyah hali süper bebiş a.s.

valla siyahta daha bi hoşsun canım ama saçların yıprandıysa hiç elleme iyice yıpratma beklesin biraz bunu kullan hevesini falan al iyice sonra istersen tekrar siyaha dönersin.bu arada bu rengede gözün iyice alışır belki hiç dönmessin hatta iyice açtırırsın sarı rengini hoş olur

yapmayın kızlar ya yeni döndüm siyahtan minnacık saçlarım kaldı :( ama 2 aydır bu renge pek alışmadım.hiç değilse karamel de deniyim boya tavsiye eden varmı

ben de ilk yaptırdığımda herkes ayy bu ne hemen eski rengine boyat dedi ama 1 ay geçmeden renk oturdu yüzüme ve herkes bayıldı bence sana çok yakışmış renk oturunca saç rengini biraz daha açtır
beyaz tenlisin sarı iyi gider zemuszemus

sabır diosun ölemi bunca uğraşmışken bekliyim zaten güneşte falan tatile çıkınca açılır die düşünüyorum boşuna boya vurup yıpratmıyım die ama herkes soluk olmuşsun deyince özellikle eşim onun düşüncesi çok önemli o da sürkeli vazgeç bu sevdadan gel doğru yola deyip durunca daha stres oluyorum .

Siyah kesinlikle daha çok yakışıyormuş ve siyah genç gösterir kesinlikle siyaha dönmelisin.

Back