• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan sarıya doğru???RESİMLİ

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar kendım kuafore gıtmeden loreal matrıx le sacımı bu renge sıyahtan cevırdım..eskı konumu takıp edenler bılırler...neyse sımdıde kullu bır sarı ıstıyorum ne yapmalıyım sızce? $162865_1592853733896_1012494201_31264286_2845805_n[1].jpg :6::84: :kkk: lütfen yorum yapmadan çıkmayınnnn

bence tamamen sarıya dönme kuaför yardımı alarak röfle yada gölge gibi bişey tonunu sen seç :27: daha iyi olur bence ben bu rengide beğendm

bu renk harika olmuş,.bence de ya gölge veya röfle,ya da uçlara sarı balyaj çok güzel ve doğal durur cnm...

Son düzenleme:
valla saçını bilmem de sen güzel hatunmuşsun rewendcim hihihiii :9:
ama yine de tavsiyemi söyleyeyim.bu renk çok hoş değiştirme bence :20:

yorum yapmadan çıkmayın demişsin,boyalar hakkında bi bilgim yok:)))
çok güzelsin onu yazayım bari:1:
saçlarının rengide çok yakışmış maşallah:nazar:

ben de boyalar hakkında pek bişey bilmiyorum ama yorum yapmadan çıkmıycam :D çokk hoşsun cnm bu renk te yakışmış sana :) :34::3:

oncelıkle tek tek yorum yazamayacagım ıcın hepınıze cok cokkkkkkkkk tsk ederım canlarım bu cıcekler sıze ıltıfatlaırınız ıcın :71::119::119: yorumlarınızı dıkkate alıp rofle yaptırmaya karar verdım opuyorum hepınızı :48::69:

Back