- 20 Temmuz 2012
- 802
- 38
Kızlar saçlarım şuan sarı. Temmuzda bir kere oryal kullanıldı temmuzdan beri dip boyası yaptırdım sadece birkaç sefer. Sarı aslında yakışıyor ama kilo olduğu için yaşımdan büyük duruyorum sanki. O yüzden kilo verene kadar şöyle bir iki yıl falan siyah kullanmak istiyorum ama geri dönüşü zor olur diye korkuyorum. Şimdi birden siyah yapsam bir bir buçuk yıl siyah boyatsam sürekli ondan sonra yavaş yavaş koyu kahve küllü kahve diye bal köpüğü falan böyle yavaş yavaş sarıya dönsem olmaz mı ? Böyle yavaş yavaş yaparak yılları bulur sarışın olmam ama olsun belki ilerde fikrim değişir kahve tonlarında kalırım hiç sarı istemeyebilirim bilmiyorum. Ama şimdi aşırı derecede taktım siyah saça. Hata mi ederim siyaha boyatmakla ? Buğday tenliyim açık tenliyim yani siyah olmaz mı bana ? Kiloda olduğu için sarıdan nefret ettim şimdilik. Evde boyasam direkt siyah boyayı alıp süreceğim değil mi başka işlem yok ? Kuaförlere güvenemiyorum artık.
Bir yerde okudum siyahtan sonra kahve tonları bile tutmadı yazıyor ? Bu doğru mu gerçekten ? Kendi rengimde siyahtı ama şimdi korkuyorum siyah boyatırken. Ne önerirsiniz ? Siyahı çok istiyorum. Saçım uzun ve biraz çok. Kaç kutu boya gider 4 kutu yeter mi ?
Sarıdan önce de bir kere kendi saçımın üstüne çikolata kahve yaptırmıştım tutmadı mı acaba bilmiyorum çok fazla beğenmedim o yüzden şimdi siyah istiyorum. Küllü kahve falan yapsam mı diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Tutar mı ki küllü kahve ?
Bir yerde okudum siyahtan sonra kahve tonları bile tutmadı yazıyor ? Bu doğru mu gerçekten ? Kendi rengimde siyahtı ama şimdi korkuyorum siyah boyatırken. Ne önerirsiniz ? Siyahı çok istiyorum. Saçım uzun ve biraz çok. Kaç kutu boya gider 4 kutu yeter mi ?
Sarıdan önce de bir kere kendi saçımın üstüne çikolata kahve yaptırmıştım tutmadı mı acaba bilmiyorum çok fazla beğenmedim o yüzden şimdi siyah istiyorum. Küllü kahve falan yapsam mı diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Tutar mı ki küllü kahve ?