Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan dönüşüm(resimli)

Bende siyah kullanıyorum saçımı.Sıkılınca bende sarıya dönmeyi düşünüyorum.
Bana da fikir oldu.
Saç renginde gayet güzel beğendim Canım iyi ki saçların yıpranmamış

Bende karamelden siyaha dönüş yaptım bi anda bi heves uğruna. Şimdi açmak ıstıyorum kahverengiye. Sadece dipleri tuttu kendi saçım olduğundan. Şimdi kendı boyamamla açabilirmiyim sizce yoksa bi kestane boya alıp diplerimi düzeltiyim. :çok üzgünüm:

açıcı kullanman gerek canım boya boyayı acmıyor malesef kahverengi yada karamel istersen koleston yada palette renk açıcıları kullanabilirsin :)

ne kadar zaman sürdü siyahtan bu renge dönmen.
ben de koyu kahveden bu tonlara dönmek istiyorum :çok üzgünüm:

çok güzel olmuş saçının rengi.. ben de saçımı siyahtan sarıya çevirttirmiştim kuaförde ama sonuç bir felaketti.. hem saçlarım rengarenk oldu hem de çok yıprandı.. gerçi benim saçlarımın inatçılığıyla da alakalı biraz bu rengarenk olması, her yeri eşit açılmıyor nedense.. merak ettiğim bu açıcılar saçı yıpratmıyorlar mı? mesela yıkadığınızda oyuncak bebek saçı gibi oluyor mu sizin saçınız da??

Son düzenleme:
oryaldeki gibi mısır püskülü olmuyor ama yıpranıyor tabiki. aslında saçının durumuna bağlı biraz saçların güçlüyse hiç yıpranmaz bile ama düzleştiriciler vs. kullanıyorum ben sacımda kırıklarım oldugu halde palette yoğun acıcıyla açtım sacımı yanmadı ama eskıye gore yıprandı 2 ay içerisindede düzeldi zaten 1-2 kez zeytin yagı sürdüm baskada hiç bişi yapmadım kendinden düzeldi yıpranan yerler :)

cnm benim saçim daha ikinci defa siyaha boyandi ama bi kismi akti bende donmek istiyorum siyahtan açik renklere yada cesaret edebilirsem koyu siyaha bu palette nin yogun açisi nasil bisi resmini koyabilirmisin

çok güzel olmus bence bende bu rengı istıyorum işte buuu rengı tutturmak için koyu küllü sarı düşünüyorum inş olur güle güle kullan canım

ya kızlar bende yoğun renk açıcıyı almıştım.ama mavi toz.yani bildiğiniz orial o.saça sürdümü kuruo öyle açıo saçı.ben denemeye kalktım sonra korktum çöpe attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…