Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan dönüşüm(resimli)

Arimayaspeedy

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
328
4
296
Isparta
3 yıldır siyaha boyadığım saçlarımı bir kaç ay içerisinde bu renge çevirdim saç rengimi suan kendimde bilmiyorum bilen varsa söylesin ama çok severek kullanıyorum :) siyahtan dönmek isteyenlere yardımcı olabilirim belkı sositososito

Suan alaca bir renk var sacinda,bir tarafi acik bal rengi gibi,aralarida bakir kizili gibi.

Sanirim sürekli sariya dönük renkler kullanmissin sacinda...
Siyahtan dönmek cok zordur,boya ile acmissin ama boya etkisi gecince sacinda hep kizillik varmis gibi duracak,,,

saçlarımın hikayesinide anlatıyım bu arada 3 yıldır siyaha boyalıydı. siyahtan sıkılınca acık kestaneye boyadım ama hiç açılma olmadı dipler haricinde daha sonra palette yoğun açıcıyla açtım sacımı koyu karamel gibi bişey oldu daha sonra hep neva color 9 numara çok açık kumral kullandım 2. boyamamda bu rengi aldı saçlarım:)

aksine yıkandıkça sarılaşıyor saçım

benimde orjinal rengim siyah 2 yıldır sapsarı olması için çabalıyorum röfle yaptırıyorum oryalle açıyolar ama hala istediğim ren değil, ne yapıcam bilemiyorum heryeri komple sapsarı olsun istiyorum açık sarıya boyayıncada kızıl oluyo bir türlü komple sapsarı olamadı ama seninki güzel olmuş açık kumral boyamana rağmen fazla kızılımsı değil

benim annemde simsiyah saçlı ama sürekli sık platin röfle yaptırır kuaforu cok değişik bir sarıyla boyuyor sacını mor gibi bir sarı ama sacı yıkanınca platin oluyor tam bilmiyorum bu meseleyi ama bir sor kuaforune :)

ay süper olmus bende kurtulmak istiyorum siyahtan yiprandimi sacin ve kendi sacin rengin nee

palette yogun açıcıyla açtığım zaman uçları yıprandı tabiki ama 2 aya düzeldi yıpranan yerler. kendi saçım koyu kahverengi ama komple siyaha boyadan döndü bu renge yoksa kendi sacıma acıcı kullanmama gerek kalmıyor :)

cok tatlı bi renk olmus a.s
fakat bu rengin kalıcı olabilmesi için boyayı tekrarlamalısın
yoksa arkadasların dediği gibi kızılımsı bi renge çevirebilir sac kendini a.s

bende siyaha boyatmıstım kendiliğinden aktı..şimdi eski saç rengime döndü hicbi islem uygulamadan bilmiyorumkismile

saç rengin harika olmuş canım ya çok beğendim güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…