- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi akasayalar
-
ama aslimda guzel hir cikolata kahvede olur ama actrma olacak onaddaSaçınızı açtırmadan boyayın. Kahve, kumral, bakır vs. ışıltılı boyalarla hoş bir görüntü olur. 1 yıl önce yanmış saçı açtırmak pek mantıklı gelmedi. Demek ki kaldırmıyor. Yine elinizde kalmasın üzülmeyin sonra.
ama aslimda guzel hir cikolata kahvede olur ama actrma olacak onadda
Yani ara ara tabi kirilmalar var ama saglam bakimlar yaptim. Hic boyanmadigi icinde cabuk toparladi. Uckarini surekli kendim kestim az az. Kuafore gtsem sac kalmiyorBide bir senede ne kadar uzadı duzeldide kestireyim diyorsun
Katiliyorum. Sari sac buyuk gosterir. Belimi gecen siyah saclarim var gecen sene actirmaya kalktim cok pismanim. Yeni yeni toplanmaya basladi. Actirdiktan sonra her gun fon cekmek zorunda kaldim. Iki hafta dayanamadim. Parlak ve canli durmasi benim icin daha onemli. Ve evet siyah sert gosterir bu yuzden ben koyu kahveye boyuyorum ama sert gostermenin yaninda makyaji da daha hos gosterdigini dusunuyorum.Saçlarınızı rahat bırakın. Ayrıca sarı daha yaşlı gösterir
Oo bölum kurallarıni da biliyoruz yani.Bölüm kurallarına bakın yazıyor
YahhhOo bölum kurallarıni da biliyoruz yani.
Aslinda biliyomusn hep boyle küllü lumral olmak istedim. Ama bir turlu tutmuyor arkadas yapamiyorlar. Bir hosteste gordum aman yarabbi atlayasim geldi hala hayatta o kiz kadar guzelini goremedim ama onun knedi saciudi sanirim kullu.kiz kendime yakisir meslek yapiyo vallahiSaclarinin ucuna ve kulak hizana dogru küllu kuralla kendin boya atabilirsin yikadikca acılir guzrl bir ton olur.
Ne oldu ya en son hikaye yaziyordun burda şimdi kurallara kadar geldin mi
saçın rengini kırdırın ıyı bır kuaföre tam boyatmayın asla ya da ışıltı attırarak o koyuluğu kırabılırsınız çok ta güzel olur hemd e modern dururCanim simdi baktim aynada. Inanki o kadar parliyorki uzulmuyor degilim ama nedense cok olgun ve sert duruyorm
bu yoruma da yıllardır hastayımdır sarışınım çokta memnunum .yuz şekli genetık özellıkler cilt kalıtesı bebeksılıkle genç yada yaşkı gösterılıyor.ıster sarışın ıster esmer olun sonuç değişmaz saç işin bahanesi kuzumSaçlarınızı rahat bırakın. Ayrıca sarı daha yaşlı gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?