- 24 Ağustos 2018
- 4.001
- 9.921
- 158
- Konu Sahibi akasayalar
-
Nasil yasakO iki saçı yaptırmakta burda yasak
30 yasindayim minyonum. Kut saci uc sene once yaptm cok guzel. Su uzun sac herkese gitmiyor.millette ayni sac var bir havali ne guzel. Benimkide uzadi bildigini pirasa
Toparlayana kadar canim cikti. Ama suan bakildigi zaman su gibi. Bu kadar kisa suede toplanmasina cok sasirdim kuaforde oyle soylediKac yasindasiniz? Gecen yilki yanma vakasindan sonra dinlensin biraz saciniz bence.
Sebep?O iki saçı yaptırmakta burda yasak
Resim atabilirmiyim acaba denesemSaçını kestir istiyorsan sana yakışıyorsa. Rengini açma. aralara ışıltı atsınlar balyaj. Kendi saçından bir iki ton açık olur. Hemen kırılır o koyuluk saçında çok yıpranmaz
Dimi canim ya. Kendi sacim p kadar parlakki uzuluyorum. Her yil bu sac yaniyo kopuyo akillanmiyorum ve ilk defa kendi sac remgimi gordum. Herkes sasiriyor. Lise birde basladi bu saclar yanmaya.Konu sahibi bence saçın olduğu gibi dursun sadece öne gelen yüzüne düşen kısımları az biraz açtır ifadeni yumuşatır.
Bilmem, atabilir misin?Resim atabilirmiyim acaba denesem
Canm kalcaya kadar cok kotu.ama mesela soyle belde olsa gizel olur ama benim onler bicimsiz.birde nasil sert gosteriyoUzun saç. Artık ombre çook sık görülüyor her 2 kadından birinde var bence başka seçeneklere gidin. Ben siyahçıyım, doğumdan sonra ombre yapacaktım içimdeki siyah aşkı yeniden alevlendi. Minyonlara uzun saç yakışıyor ama çok aşırı kalçaya kadar değil.
Bölüm kurallarına bakın yazıyorO iki saçı yaptırmakta burda yasak
Aynen, kalçaya kadar itici geliyor bana benim fikrim tabi ki. Önlere şekil verdir, açma işleminden ziyade bitkisel bir boya ile rengini hafifletebilirsin. Saç biraz kendine gelsin.Canm kalcaya kadar cok kotu.ama mesela soyle belde olsa gizel olur ama benim onler bicimsiz.birde nasil sert gosteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?