• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah uzun sacmi, sari kut ombreli sacmi

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.000
9.914
158
Kizlar merhaba
Cok buyuk bir dert degil ama fikirlerinizi almak isterim. Konumu sac bolumune tasirsam cok fikir alamiyorum. Simdi saclarim cok kalitesiz yillardir bir acmaya boyamaya gelemez kolay kolay uzamaz.ama sebebi suki lisede basladim boyatmaya.kizillar sari saclar mavi siyah. Ne modaysa yaptim.sac pert. Yabi en son darbeyi gecen sene yedim ombrede bir guzel yandi ama ne yanma.diplerden koptu.4 gun sari sacla kaldim.hemen full guzel bir kuafor bulup boyadim koyi remge. Ordaki calisan dediki sacini oyle boyayacagimki bir daha boyaya getek duymayacaksin vallahi oyle oldu. Sac aydan aya bu kadarmi guzel olur tam kendi rengim. Sonuc bir seneyi az gecti suan kendi sac rengim.boyalar uclarina akti. Kendi rengim oldugu icon suam sacim parlak yumusak ve omuzlarimdan guzelce dokuluyor. Gelelim rengine cok koyu. Beyaz yok. Ama cok sert gosteriyor. Simdi diyorumki nasilsa artik kendi rengim ben bu saco guzel kut kestirsem uclarina bebe sarisi ombre yaptrsammi. Ama dipler lendi renk sadece uclara olacak. Yada yoksa birakayim kendi rengim belime kadar inecek. Ama kendimi aynaya bakinca yasli hissediyorm sorun orda. Acaba gecicimi. Sizde uzun siyah sacmi yoksa kisa ombreli havali bir sacmi

Eğer görüntü ise sıkıntınız,kısa saç size yakışıyor mu bence renkten önce bu önemli.

30 yasindayim minyonum. Kut saci uc sene once yaptm cok guzel. Su uzun sac herkese gitmiyor.millette ayni sac var bir havali ne guzel. Benimkide uzadi bildigini pirasa

Saçını kestir istiyorsan sana yakışıyorsa. Rengini açma. aralara ışıltı atsınlar balyaj. Kendi saçından bir iki ton açık olur. Hemen kırılır o koyuluk saçında çok yıpranmaz

Konu sahibi bence saçın olduğu gibi dursun sadece öne gelen yüzüne düşen kısımları az biraz açtır ifadeni yumuşatır.

Uzun saç. Artık ombre çook sık görülüyor her 2 kadından birinde var bence başka seçeneklere gidin. Ben siyahçıyım, doğumdan sonra ombre yapacaktım içimdeki siyah aşkı yeniden alevlendi. Minyonlara uzun saç yakışıyor ama çok aşırı kalçaya kadar değil.

Konu sahibi bence saçın olduğu gibi dursun sadece öne gelen yüzüne düşen kısımları az biraz açtır ifadeni yumuşatır.
Dimi canim ya. Kendi sacim p kadar parlakki uzuluyorum. Her yil bu sac yaniyo kopuyo akillanmiyorum ve ilk defa kendi sac remgimi gordum. Herkes sasiriyor. Lise birde basladi bu saclar yanmaya.

Siyah uzun saclarım var,seviyorum ben
Kut bana gitmiyor,size yakışıyorsa neden olmasin

Uzun saç. Artık ombre çook sık görülüyor her 2 kadından birinde var bence başka seçeneklere gidin. Ben siyahçıyım, doğumdan sonra ombre yapacaktım içimdeki siyah aşkı yeniden alevlendi. Minyonlara uzun saç yakışıyor ama çok aşırı kalçaya kadar değil.
Canm kalcaya kadar cok kotu.ama mesela soyle belde olsa gizel olur ama benim onler bicimsiz.birde nasil sert gosteriyo

Canm kalcaya kadar cok kotu.ama mesela soyle belde olsa gizel olur ama benim onler bicimsiz.birde nasil sert gosteriyo
Aynen, kalçaya kadar itici geliyor bana benim fikrim tabi ki. Önlere şekil verdir, açma işleminden ziyade bitkisel bir boya ile rengini hafifletebilirsin. Saç biraz kendine gelsin.

Back