Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah tan Karamel e Karamel den Sarı ya.......

kesinlikle karamel...gerçi 2 yıldır herkes bal köpüğü ve karamel geziyor ama herkese de sana yakıştığı gibi yakışmıyor cnm

canım karamel gerçekten hoş olmuş nasıl elde ettin benim saçım kumralın akmış hali altı açıktı

Bence hepsi gayet hoş ama ben en çok karameli sevdim :) bu arada cnm siyahtan karamele ne kadar sürede döndün. Ben de siyahımda şimdi en son 8 ay önce boyatmıştım şuan da kızıl kahve istiyorum ama tereddütlüyüm açıkcası.

ben sarı saç sevdalısıyım.sana sarı yakışmış.ama siyah seni fresh yapmış.güzelliğini ön plana çıkarmış.karamel ve ya kahve tonlarını asla deneme,çok büyük ve olgun göstermiş.siyah saç sevmememe rağmen kesinlikle koyu renk saç kulanmalısın...

canım kızıl kahve istiyosan çok yoğn bi açma işlemine gerek yok bnce 8 ayda geçmiş zaten .kuaför ilk açtıgında renk farklılıkları vardı daha sonra ben evde kendm karamele boyamaya başladım 2 3 boyamadan snra oturdu renk iyice.

bence de siyahhhhh,
herkesin zevki farklı tabii,
ama bana göre siyah daha doğal ve masum ,yüzünü ortaya çıkarmış,
diğer her iki renk seni daha olgun göstermiş.
gençlere sarı ya boyanmış saçları yakıştırmıyorum,
bana göre doğal ve sade olmalılar,
nasılsa sarıya boyatacakları yaşa gelecekler.

Ben de bir sarı saç tutkunu olmama rağmen, size kesinlikle siyah saçı öneriyorum.Bu kadar yakışır...

Çok teşekkür ederim canım, artık kesin kararımı verdim :)

siyah çok yakışmış çok beğendim. Karamel büyük göstermiş, sarı da çocuksu ve sıradan geldi gözüme. Tabi bu benim zevkime göre fikrimyerimseniben

meraba...
canım benmde saclarım siyah ilk fotografının aynısı....
siyahtan karamele nasıl döndü sacların.....

canım ilk başta kuaföre açtırdım saçlarımı tabi ilk açıldıgında kendi saçınla siyah boyalı olan yer arasında renk farklılıkları oluyo biraz bekledkten sonra kendm karamele boyadım evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…