• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah tan Karamel e Karamel den Sarı ya.......

ben 3ünüde çok beğendim ama siyah favorim yinede birde bişi sorcam hangi kuaföre gittiniz?hepsini aynı kuaförmü yaptı.çünkü biçok kuaför siyahtan dönmek çok zor derr

ben 3 resimide beğendim. makyajlı filan demişler ama bütün resimlerde makyaj var ve gayet hoş görünüyor. 2.resimde kesim ve saç şekli çok hoş görünüyor bence seni çok hoş göstermiş ama yaşından biraz olgun bunu ilerki yıllarda düşünürsün ben 1 ve 3 arasında kaldım. yaşam stiline göre dilediğini yap bence. ikiside hoş durmuş giyimin biraz daha sporsa sarı, klasikse siyah yapabilirsin.. resimlere tekrar tekrar baktım :D

kumral hali çok güzel olmuş. kaşlarının rengini açtırdn mı? benimde saçlarım senin ilk halin gb. ve 2. haline çevirmek istiyorum :) kaşlarımın rengini açtırmakta kararsz kaldım. çok sorun oluyor mu merak ettm???

ben 3ünüde çok beğendim ama siyah favorim yinede birde bişi sorcam hangi kuaföre gittiniz?hepsini aynı kuaförmü yaptı.çünkü biçok kuaför siyahtan dönmek çok zor derr

aynı kuaför yapmadı canım açma işlemini başka kuaföre yaptırmıştım daha sonra üstüne karameli kendm boyamaya başladım 1 yıl kadar sonra ise sarı yaptırdımkaydirigubbakcemile3

kumral hali çok güzel olmuş. kaşlarının rengini açtırdn mı? benimde saçlarım senin ilk halin gb. ve 2. haline çevirmek istiyorum :) kaşlarımın rengini açtırmakta kararsz kaldım. çok sorun oluyor mu merak ettm???

teşekkür ederm canım.karamel halinde kaşlarımın rengini açtırmadım canım normal rengi siyah halinde saçımı boyaerken siyah boya sürmüştm biraz o yüzdn fark varbayanssulusmile

benimde saçlarım simsiyah ve son halindeki gibi olsun istiyorum o sarıyı bulmuşken siyaha dönme derim
çok çok çok güzel sarı a.s

efuli bi şey sormak istiyorum.sarı renk balyaj mı,röfle mi.bi de platin tonları mı tam anlayamadım.açıklarsan sevinirim.çok beğendimçünkii.

ben karamele bayıldım diğerleride güzel.güzel bir kızsın zaten ama karamel çok hoş hem model hem renk olarak çok beğendim

efuli bi şey sormak istiyorum.sarı renk balyaj mı,röfle mi.bi de platin tonları mı tam anlayamadım.açıklarsan sevinirim.çok beğendimçünkii.

sarı röfle canım platine yakın ama tam platin değil

Back