• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah sacimi,(resimdeki) renge actirmak istiyorum,sizce mumkunmu??

Mihriban_nl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
1.028
0
116
41
Diğer
Kizlar,saclarimi bundan 5 ay once siyaha boyamistim,simdi biraz akti.. SImdi bu siyah saclardan kurtulmak istiyorum.. Resim ekleyiyorum simdi.. Acaba siyah saclarim bu renge acilirmi... ??

açılır tatlım ama iyi bir kuafor elinden yapılır bu işlem kendin yapcaksan yapamassın şakkıdı

açılır tatlım ama iyi bir kuafor elinden yapılır bu işlem kendin yapcaksan yapamassın şakkıdı

Cevabin icin sagol canim,kuaforda yaptiracagim evet... Ayyy insallah acilir bu rengi cok seviyorum.. Ne bu rengin adi bilen varmi yaaa???? Kuafore nasil anlatmaliyim bunu ...

Ha birde bu renk ikisinden birini istiyorum kizlar yaa..

tatlım kuafore git bu renkleri tanıyosa gozun ordaki katolokta bulabilirsin zaten
yada kuaforunun msn al resmi at ona
ama bu iki renktede balyaj uygulaması var
renklerin tam ne olduguda belli olmuyo bu yuzden
yani en azından ben cıkaramadım yerimseniben

ya canım sen saçlarının sağlıklı olmasını istiyosan bu kadar keskin dönüş yapma bence
sabırla yavaş yavaş saçının rengini yumuşatıp açarak geç
bende böyle birşey istediğimde kuaförüm (saçlarıma ne kadar hassas olduğumuda bilir)
yaparız ama saçların biraz yıpranır istersen yavaş yavaş geçelim demişti bence iyi düşün görümcem ve iş yerinden bir arkadaşım saçlarını kısacık kestirmek zorunda kaldılar bu arada 2.renge bayıldımmm

ya canım sen saçlarının sağlıklı olmasını istiyosan bu kadar keskin dönüş yapma bence
sabırla yavaş yavaş saçının rengini yumuşatıp açarak geç
bende böyle birşey istediğimde kuaförüm (saçlarıma ne kadar hassas olduğumuda bilir)
yaparız ama saçların biraz yıpranır istersen yavaş yavaş geçelim demişti bence iyi düşün görümcem ve iş yerinden bir arkadaşım saçlarını kısacık kestirmek zorunda kaldılar bu arada 2.renge bayıldımmm

Canim,saclarim sert ve kalin telli,genelde pek birsey olmuyor saclarima,kopma falan gibi.. Ama haliyle yipraniyor cunki saclarim zaten kuru oldugu icin,ama lorealin elsive markasini kullaniyorum hem sampuani hem sac kremi hemde kurunu yumusacik oluveriyor bi sure sonra .. Bir defada yaptirmak istiyorum ben.. Yeterki,istedigim renk olsun..

Bu arada bi tane daha ekliyorum.. buda cok hos ama bence benimki okadar acilmaz..

Imageshack - sarisacmodelleri0559.jpg

valla canım saçların kopar bence çok pişman olursun aşamalı aşamalı yaptır benki boyalı kahve saçlarımı koyu bakıra döndürmeye çok korktum ve kızıl kestane yaptım saçlarını yıpratma sonra baya kestirmek zorunda kalırsın aynı işlemi arkadaşım yaptırdı ve saçları uzundu açık kumral istedi 250 tl aldılar ilk yapıldığında çok güzeldi bi yıkadı saçlar keçe gibi dikkatli ol ve bu kaliteli kuafördü

canım kardeşimin sacıdaa siyehtı evdee rahat 5 defa acıpp boyadımm 2 ayda :D yine olmadı biraz acıldıı sadecee sonraa kuaföre gidipp parayı bayılıncaaa acıldıı karamel suanda :)) okadar boyadık yanma falanda olmadı anlamadım gitti :))

kendin boyarsan kesinlikle okadar açamazsın
kuaför bile ilk denemede tam rengi çıkaramaz
biraz riskli belki cok iyi bi kuaför yapar

cnmm benimde saçım iki sene önce siyahtı gittim açtırtım ve saçlarım okdr igrenç olduki anlatamam bide üstüne gölge yaptırdım yetmesmiş gibii yoluk yoluk saçım var habire kestiriyorum eskiden belimde olan saçım şimdi omuzlarımdan aşagı inemiyor keçe gibi..sen sen ol kesinlikle açtırtmaaaaaaaa..normal hiç işlem görmemiş saça bile gölge yaptırınca maffolluyor..bide siyah saça düşünemiyorm..kısacası ben yaptım sen yapma maffetme saçını..

ayyy ,ama ben cok SIKILDIM yaa siyahtann.. uskudarda NUSS guzellik merkesi var orda yaptirmayi dusunuyorum orayi meth edenler oldu olmazsa bi iki ton aciklikta rofle yaptiririm,.. Ben bundan 3 sene oncede,rofle yaptirmistim hemde mavi siyahin ustune,ama okadar yipranmamisti sacim.. hatyta once acmisti sonra kirmiziya boyamistri.. oyle cok asiri yipranmadi..

iyi bir kuafore yaptırırsan bişey olacanı sanmıyorum ...
açtırma diyen arkadasları belki zayıftı o yuzden mahfoldu ...
herkesin sac yapısı farklıdır ... hem kuaforun iyiyse zaten ilk once test eder açılırmı açılmazmı sonra zaten soyler sana sacının kalitesini ...
benim saclarımda ince telli ve zayıf ama ben her seferinde açma boyama yaptırıom hiç bişisi yok bişey olmadı ...
ben siyahtanda sarıya geciş yapmıstım ama cok az bi yıpranma olmustu ... ole aman aman bi yıpranma degildi ...
kuaforune soyle canım kullanacagı açıcının içine bir kapak keratin koysun hiç bişi olmaz sonra sac renginin tadını cıkar yerimseniben

iyi bir kuafore yaptırırsan bişey olacanı sanmıyorum ...
açtırma diyen arkadasları belki zayıftı o yuzden mahfoldu ...
herkesin sac yapısı farklıdır ... hem kuaforun iyiyse zaten ilk once test eder açılırmı açılmazmı sonra zaten soyler sana sacının kalitesini ...
benim saclarımda ince telli ve zayıf ama ben her seferinde açma boyama yaptırıom hiç bişisi yok bişey olmadı ...
ben siyahtanda sarıya geciş yapmıstım ama cok az bi yıpranma olmustu ... ole aman aman bi yıpranma degildi ...
kuaforune soyle canım kullanacagı açıcının içine bir kapak keratin koysun hiç bişi olmaz sonra sac renginin tadını cıkar yerimseniben

Yapacam kizzz,yipransada yapacam,sonucta her boya saci yipratiyor birde benim sacim kalin telli kolay kolay birsey olmuyor... En azindan balyaj kesinlikle istiyorum.. canim bir resim ekleyecegim,bunu kuafore nasil anlatirim ben yaa...

http://www.kapsels.net/technieken/highlightsg.jpg

canım bu rengi anca kuaforune gostermen laızm ...
bir gun ugra hem derdini anlat hem sacına bi baktır acabilirlermi adam gibi ..
yani normalde yanmayacak sac bile işini bilmeyenlerin elinde kepaze olur ...
işini bilen en yıpranmış sacı bile şahane yapar...
o yuzden gidersin kuaforune bi baksın sacına ne renk istedini rengin adını bilmedigin için onlara gostermen gerektigini anlatırsın ...
ve bi mail adresi alırsın ben şimdi gidip size resmi maille gonderecegim dersin ...
ve yarın gelecegim boyaya dersin...
başka turlu anlatamayacaksan bu yontemi dene ... başka bi yolu yok gibi şuan ...

Back