Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçımı açtırdım:)))

cok super olmus bende bu renk ıstıorum ama bıraz daha acıgı bana daha ii gıder
ben kendım acmaya calıstım oryal almıstm yaktım saclarımı
sımdı uzamasını beklıyorum okullar acılmadan once bende actırmayı dusunuorum

ben ilkini evde kendim actım paletteyle sonra üzerine küllü koyu sarı ve kahve köpügü boyadım.. renk farkları kapansın diye dalgalanmalar vardı.. sonra ikinci acma işinide kuaföre yaptırdım. üstüne acık sarı boya kullandım biraz daha sarıya döndü

teşekkürler cnm aslında bende biraz daha açık istiyodum ama oryalle açıldığı için yıkandıkça zaten açılcak dediler bu arada benimde saçlarım yandı tabi biraz kestirdim ama yinede uçlarda yanıklık var artık 3 4 günde bir zeytinyağı badem yağı yapıcam inşallah toparlanır bakalım...kaydirigubbakcemile

arkadaşım nasıl açtırdın saçını ya özelime mesaj atarmısın lütfen ya benım saçlarım siyah ve bi kaç kere boya yaptım tutmad sonra kolestonun renk açıcısını denedim olmadı saç açılınca yanıor diolar

ben silici diye biseyle açtırdım.hicbir zararını görmedim.cok az uçlarda kırıklar oldu.o da hergün düzleştirici ve maşa kullanıyorum.bu kadar yıpranması normal tabiki.oriyalle hic actırma kızıl üstüne siyah vardı sacıma suan karamel oldu.ve süper oldu..sengözlerimebaksanab

ya bende yanlıs boya almısım arkadaslar koyu kestane almısım sıyah gıbı oldu sacım nasıl akıtcam ya bu rengı ben kuafordemı actırsam nasıl akarkı koyu karamel ıstıyom 4 gun oldu boyayalı fıkır verın lutfen

benim saçım da siyahtı geçen ay koleston açık sarı ve bronz sarı alıp boyadım üstüne ama hiç açmadı gibi bişey kızılımsı oldu uçları.dipleri zaten kendi saçım çıkmıştı bugün palette yoğun renk açıcı almayı düşünüyorum kızlar sizce işe yarar mı?

Siyah olan sacı hacı şakirin beyaz sabunuyla yıkayın hemen görüceksiniz rengin aktıgını.
Ben 3 ayda anca akıtıp kızıl saclarım cıkmıştı altından onların bile rengi solmuştu.
Ama sonra sacınızı kremli bir şampuanla tekrar yıkayın en son da kremleyin cünkü saclar keçe gibi oluyor.
Benim gibi kepek şampuanı kullananlar varsa o da sec rengini acıyor bilgilerinize...
Bende şuan bu şekilde acılmasını bekliyorum acıcı alıcam ve sürücem sacı yakmıyor sonuçta...
Bu şekilde sacını acan arkadaşlar var bende onlara güvenipte alıcam sacım acık turuncu gibi birşey olacak siyah oldugundan baktım begendim öyle kalır yok begenmedim kumral bir renk alıp sürücem üstüne...

arkadasım bu boyayla sacın tam olarak asagıdakı resımdekı gıbımı oldu,bıraz bulanıkta foton tam anlayamadım,gunlerdır arastırıyorum rengı bulamadım kımse bılmıyor

mrb arkadaşlar bende saçımı siyahtan açtırdım yıllardır siyaha boyuyodum ve artık çok sıkılmıştım zamanla istediğim renge ulaşıyorum fakat bazı yerlerinde kızıllıklar kaldı bunları nası giderebilirim.önerilerinizi bekliyorm???fisfisfis

çok güzel olmuş canım sana karamel tonlarıda yakışır bende actırmıştım siyah sacımı hiç yıpranmamıştı umarım sendede hasar yoktur güle güle kullan

bende sıyahsacımı actırmak ıstıyorum acınca dırek ne oluyo kı hıc denemedım daha once bende hep sıyah kullanmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…