Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçımı açtırdım:)))

aylin86

eymenim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
465
1
96
38
Manisa
evet kızlar siyah saçımı açtırdım nihayet 4 senedir siyahtan başka hiçbirşey boyamadığım saçımı açtırdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ve bronz kahve boyadım işte resmim..sizce nasıl olmuş:)):sm_cool:

cok guzel olmus hangi marka kullandin acaba ogrenebilir miyim?

bence gayet güzel olmus.. ben baslıgı okuyunca benimki kadar acıldı sandım baya koyuymus ama.. siyahtan kurtulmana sevindim..

çok güsell olmuş güle güle kullan cnm:)) ne sorucam kıslar size benim saçlarımda röfle var ben röflemin en açık tonu istedim kuaför olmas röfleyi açamam dedi bilginis varmı ne yapabilirim ??

bence gayet güzel olmus.. ben baslıgı okuyunca benimki kadar acıldı sandım baya koyuymus ama.. siyahtan kurtulmana sevindim..

teşekkürler cnm açıldı aslında hemde bayağı açıldı ama üstüne boyandığı için koyuldu gerçi yıkandıkça tekrar açılır dedi kuaförüm ama tam istediğim renk oldu belki daha sonra karamele çeviririm...a.s.

tamamdir tam istedigim kahve rengini gormus oldum sanirim saol cok

gule gule kullan ancak paketten cikan aciciyi mi kullandin yoksa baska acici mi aldin?

benimkide böyle oldu.. son hali karamel gibi falan diolar işte bana garip gelio hala ya neyse.. güle güle kullan..

çok guzel bence cok da yakışmış
yıkandıkça daha da açılır

ilkini evde yaptım 2.si kuafçrde acıldı daha sogan kabugumsu bi renkti bende acık sarı boyadım üstüne.. kısaca 1.si acıldı üstüne acık sarı boyandı.. =)

pazar günüde ben gidiyorum saçlarımı yaptırmaya
koyu kestane saçlarım 4 ay dırda boya yaptırmıyorum
kumrala boyatcam etiler londona saçlarım açılcağı için başka kuaföre güvenemiyorum hakkımda hayırlısı valla :)

tamamdir tam istedigim kahve rengini gormus oldum sanirim saol cok

gule gule kullan ancak paketten cikan aciciyi mi kullandin yoksa baska acici mi aldin?

cnm ben palettenin açıcısıyla açmadım kuaförde açtırdım zaten palette açmadı açtırdıktan sonra palettenin bronz kahvesini boyadım..hihoyyyt

çok güsell olmuş güle güle kullan cnm:)) ne sorucam kıslar size benim saçlarımda röfle var ben röflemin en açık tonu istedim kuaför olmas röfleyi açamam dedi bilginis varmı ne yapabilirim ??

palettenin yoğun renk açıcısıyla açabilirsin cnm.a.s.

güle güle kullan canım ben rengini beğendim

ben de yeni açtırdım siyahtan kahveye seninkine benzer bir renk, uçlarda ara ara koyu sarı- açık kumral arası renk de var. bir dahakine biraz daha açacağını söyledi üstelik yanık tene de bu renk çok daha fazla yakıştı...uçlarını kırmızıya boyattığımda diplerini siyaha boyatmak zorunda kalmıştım kurtuldum nihayet siyahtan...

kızlar meraba bişey rice edicem sizden sinem kobalın saç rengi tam olarak ne bilginiz war mı? (selena dizisindeki)

Benim saçımın doğal rengi siyaha yakın artık değişiklik istiyorum acilen hemde ama çok cansız saçlarım çok dökülüyo kuaförde boyatmicam bu yüzden evde kendim boyicam biliyorum tam tutmicak ama biraz açılır rengi umarım:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…