• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçı açma :(

cnm ben bunun için konu açmıştım, hiç gerek yok kuaföre

yalnız biraz daha akmasını bekle saçının bi ay falan..

ben loreal 5.1 açıcı doğal kahve kullandım sen 6.1 de deneyebilirsin,
uçlarda 45 dk, diplerde doğal saçımın çıktığı bölümde 5 dk tuttum
tavsiyem saçının doğal rengi koyu kestane falansa hiç diplere sürmesen de olur..

bu işlemden sonra saç açık kahve oluyor, siyah kısımda çok çok çok hafif bi kızılımsılık oluyor,
diplerde ise çok hafif turuncu yansımalar ama turuncu falan olmuyo merak etme
yıkadıkça renk biraz daha açılıyor..
sonrasında istediğin güzel kahve tonuna boyayabilirsin..
6.1 daha çok açar.. ama yansımaları nası olur bilemem..
fön tutmanı da tavsiye ederim.. ayrıca saçın çok az yıpranır.. sana maliyeti de 15 tlolur..

ben eşime boyattım hiç de rengarenk olmadı saçım.. kendisi de kuaför falan değil hiç alakası bile yok..
yalnız saçlarım ince telli.. çok kalın telli saçların açılması daha zormuş..

Son düzenleme:
cnm ben bunun için konu açmıştım, hiç gerek yok kuaföre

yalnız biraz daha akmasını bekle saçının bi ay falan..

ben loreal 5.1 açıcı doğal kahve kullandım sen 6.1 de deneyebilirsin,
uçlarda 45 dk, diplerde doğal saçımın çıktığı bölümde 5 dk tuttum
tavsiyem saçının doğal rengi koyu kestane falansa hiç diplere sürmesen de olur..

bu işlemden sonra saç açık kahve oluyor, siyah kısımda çok çok çok hafif bi kızılımsılık oluyor,
diplerde ise çok hafif turuncu yansımalar ama turuncu falan olmuyo merak etme
yıkadıkça renk biraz daha açılıyor..
sonrasında istediğin güzel kahve tonuna boyayabilirsin..
6.1 daha çok açar.. ama yansımaları nası olur bilemem..
fön tutmanı da tavsiye ederim.. ayrıca saçın çok az yıpranır.. sana maliyeti de 15 tlolur..

ben eşime boyattım hiç de rengarenk olmadı saçım.. kendisi de kuaför falan değil hiç alakası bile yok..
yalnız saçlarım ince telli.. çok kalın telli saçların açılması daha zormuş..

tşkler tatlım:16: önerin için ben çok git geller yaşıyorum :24: dur bakalım hayırlısı nolcak bu siyahtan kurtulcam ama nasıl:9::37:orası çıkcak ortaya yakında:9: bu arada bnm saçlarım kalın telli ve gür gerçi boyama işlmelerinden sonra kalmadı o eski hali:5:

slm arkadaşlar öncelike saçınatürlü açma işlemi uygulamış biri olarak söylemeliyimki siyah ve kızıl saç rengini açmak epey zor..bu işlemi evde uygulasanızda kuaföde yaptırsanızda farkrtmez ilk işlemde emin olun istediginiz açılma olmuycaktır..heleki üst üste siyah boyanmış sçlara sahipseniz..ben evde palette koleston loreal her türlü açıcıyı dnedim kuafördede ay aralıklarıyla 3 kez açtırdım istedigim reng ulaştıımda ise açlarım yanmıştı:1: size tavsiyem kendiliginden açılmasını beklemeniz ama açmada kararlıysanız emin olun bir iki kere açtırmadan falan saç yanmaz..

Back