Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç sert mi yoksa çekici mi gösterir?

kızlar benım saçım acık kahve siyah konusunda karasız kalıyorum ama içim gidiyoo...tenim beyaza yakın sarı gözlerim koyu kahve (yani siyah uyumunu sağlayabilecek mavi değil hani hep beyaz ten mavi göz siyah saç diyorlar ya ) kaşlarım kahve ve çook az tabi onlarıda boyamak gerekecek ..ama merak ediyorum siyah bende nasdıl duracak bide siyahı sık sık boyamak gerekiyormu yani parlaklığını çabukmu yitiriyor ? benım beyazlarım yok 3 ayda bir boyuyorum siyahtada aynı şeyi yapabilirmiyim??tecrübeli arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum .boyayayımmı ?*

eger kendi sacinizin rengi siyaha yakinsa iki ayda bir falan boyansa yeterli
benim sacim kahve oldugu icin ben 3 haftada bir bouyuyorum cok SIK yikandigim icin akip gidiyor

eger kendi sacinizin rengi siyaha yakinsa iki ayda bir falan boyansa yeterli
benim sacim kahve oldugu icin ben 3 haftada bir bouyuyorum cok SIK yikandigim icin akip gidiyor
açık kahve kendi saç rengim de okadar çabukmu akıyor kızıl gibi 3 hafta diyorsun ( senın ten ve göz rengin ne nasıl siyahı kullanmak kolaymı

açık kahve kendi saç rengim de okadar çabukmu akıyor kızıl gibi 3 hafta diyorsun ( senın ten ve göz rengin ne nasıl siyahı kullanmak kolaymı

göz rengim kahve dedigim gibi ben hergün yikarim sacimi o yüzden bende cabuk akiyor dogal olarak bence en rahati her renge gidiyor istedigin ruju kullanabiliyosun hepsi cok yakisiyor tabi bu benim fikrim herkezde farkli durabilir

sanki siyah saç saçı çok gür olmayanlarda daha güzel duruyor gibi yada benım gördüğüm örnekler hep öyle of karasızım biraz daha bekleyeyım en iyisi

valla 2-3 yıl sonra bu forumda siyah saçtan nasıl dönülür konularına yazmak istemiyorsan boyama inan çok sıkılıyor insan siyahtan bi süre sonra ve dönüşü çok çok zor mahvolur güzelim saçların kahverengine filan boya ama siyahı bosver bence lmaz:

evet arkadaşım haklısın ama işte ne bileyim insan heves ediyor şöyle 1 yıkamada akacak boyalar olsada denebilsek keşke yakışacakmı diye en azından aklımızda kalmaz

evet arkadaşım haklısın ama işte ne bileyim insan heves ediyor şöyle 1 yıkamada akacak boyalar olsada denebilsek keşke yakışacakmı diye en azından aklımızda kalmaz

ben sacimi iki ay boyamasam eski rengine döner cabuk akiyo boya ten rengim beyaz benim senin esmerse kahve tonlari hos durabilir cabuk sikilirsin demisler ben o insan dan insana degisir ben 6 senedir SIKILMADIM aksine baska renge tahammülüm yok

Son düzenleme:
***kızlar benım saçım acık kahve siyah konusunda karasız kalıyorum ama içim gidiyoo...tenim beyaza yakın sarı gözlerim koyu kahve (yani siyah uyumunu sağlayabilecek mavi değil hani hep beyaz ten mavi göz siyah saç diyorlar ya ) kaşlarım kahve ve çook az tabi onlarıda boyamak gerekecek ..ama merak ediyorum siyah bende nasdıl duracak bide siyahı sık sık boyamak gerekiyormu yani parlaklığını çabukmu yitiriyor ? benım beyazlarım yok 3 ayda bir boyuyorum siyahtada aynı şeyi yapabilirmiyim??tecrübeli arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum .boyayayımmı ?**** benim özelliklerim bunlar yani tenim beyaz :)

beyaz tenliye siyah yakisiyo
beni arap kizlarina benzetiyolar hep tabi sen bilirsin canim istersen siyahkahve boya cok koyu bi kahve rengi oluyo o siyaha yakin bisey bi denemis olursun

bence kumral saç çok masum duruyor ...çok seneler önce hint kınası ile siyah yaptırmıştım ama o zamanlar ben sarı delisi bir hatundum o yüzden rahat edemedim oryalle açtırmıştım saçlarımın uçları fln iplik gibi olmuştu =( çok seneler önce siyah yaptırdıgım için o halimi pek hatırlamıyorum =/

şimdilerde tekrardan siyah saç düşünmeye başladım ama begenemezsem gene saçlarımından olmak istemıyorum =(

benim orijinal saç rengim siyah...liseden itibaren hep saçlarımı boyattım nerdeyse her renk oldu...ama özellikle oryalden kaynaklanan yıpranmaların sonucu yine kendi saç rengime döndüm, önce loreal 01 numara siyahla boyadım saçımı ama 2 haftada tamamen aktıbilmiyorumkismile...hem de kendi rengim olmasına rağmen beni biraz boğdu siyah boya..
en son dün loreal casting creme ile koyu kestane rengine boyadım, tam oldu..zemuszemus çok da parlak görünüyolar, artık beyazlarım çok barizleşmediği sürece üstüste boyamam saçlarımı

benim saclarimda kumral aslinda ama beyaz tenliyim siyah daha cok yakisiyo der herkes uzun zamandir kestaneydi o gun bi hata edip sariya donmek istedim yaa bu kadar mi kotu hisseder insan kendini 2 gun sonra tekrar castingle koyu kestaneye boyadimm cok guzelmis dedigin gibi super bi parlaklik veriyor ve akmiyor asla palette loreal fln 2-3 haftada akiyor matlasiyor castingle ilk boyadigmda baya sasirmistim 3 ay gecti hala yepyeni duruyordu...

castingle koyu kestanede kızıllık var cnm ?

siyah çok tehlikeli bir renk
öyleki eğer yakışıyosa beyaz tende çok ama çok çekici duruyor
ama bazı insanlardada peruk gibi oluor:umursamaz:

benim saçım 2 yıldır siyah :) ispanyollara benzetıolar benı beyaz tenlı deıqılım ama cok esmer de deılım ..

orjinaL saçıınız değiLse siyah boya olan siyahlar çok sert duruyor bence..

beni benden alan simsiyah saçlar neredeyse her rengi denedim ama siyaha döndüm gene bu ara ben esmer tene yakın bir tenim var keske şöyle gür kaşlarımda olsaydı ama neyse :) sert gösteriri diyordum bende ilk boyarken ama tamamen yuz hatlarını ön plana çıkaran bir renk olduğu için yüzüne güvenenler boyasın :)) artı unutmayın sertten daha çok ise, yüzde ki kusurları leke yada ufak mimİk kırışıklarınıda cuk diye çıkaran bir renk ama KAŞI GÖZÜDE CEYLAN GİBİ ÇIKARDIĞI İÇİNDE değer beee ... simsiyah saçlar benim için ateşli BİR RENK VE HER KIYAFETİN DE ŞIP DİYE YAKIŞTIĞI BİR SAÇ RENGİ

Eklentiler

• $301020112337_3.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 194
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…