kızlar benım saçım acık kahve siyah konusunda karasız kalıyorum ama içim gidiyoo...tenim beyaza yakın sarı gözlerim koyu kahve (yani siyah uyumunu sağlayabilecek mavi değil hani hep beyaz ten mavi göz siyah saç diyorlar ya ) kaşlarım kahve ve çook az tabi onlarıda boyamak gerekecek ..ama merak ediyorum siyah bende nasdıl duracak bide siyahı sık sık boyamak gerekiyormu yani parlaklığını çabukmu yitiriyor ? benım beyazlarım yok 3 ayda bir boyuyorum siyahtada aynı şeyi yapabilirmiyim??tecrübeli arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum .boyayayımmı ?*
açık kahve kendi saç rengim de okadar çabukmu akıyor kızıl gibi 3 hafta diyorsuneger kendi sacinizin rengi siyaha yakinsa iki ayda bir falan boyansa yeterli
benim sacim kahve oldugu icin ben 3 haftada bir bouyuyorum cok SIK yikandigim icin akip gidiyor
açık kahve kendi saç rengim de okadar çabukmu akıyor kızıl gibi 3 hafta diyorsun( senın ten ve göz rengin ne nasıl siyahı kullanmak kolaymı
kızlar benım saçım acık kahve siyah konusunda karasız kalıyorum ama içim gidiyoo...tenim beyaza yakın sarı gözlerim koyu kahve (yani siyah uyumunu sağlayabilecek mavi değil hani hep beyaz ten mavi göz siyah saç diyorlar ya ) kaşlarım kahve ve çook az tabi onlarıda boyamak gerekecek ..ama merak ediyorum siyah bende nasdıl duracak bide siyahı sık sık boyamak gerekiyormu yani parlaklığını çabukmu yitiriyor ? benım beyazlarım yok 3 ayda bir boyuyorum siyahtada aynı şeyi yapabilirmiyim??tecrübeli arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum .boyayayımmı ?*
valla 2-3 yıl sonra bu forumda siyah saçtan nasıl dönülür konularına yazmak istemiyorsan boyamainan çok sıkılıyor insan siyahtan bi süre sonra ve dönüşü çok çok zor mahvolur güzelim saçların kahverengine filan boya ama siyahı bosver bence lmaz:
evet arkadaşım haklısın ama işte ne bileyim insan heves ediyor şöyle 1 yıkamada akacak boyalar olsada denebilsek keşke yakışacakmı diye en azından aklımızda kalmaz
***kızlar benım saçım acık kahve siyah konusunda karasız kalıyorum ama içim gidiyoo...tenim beyaza yakın sarı gözlerim koyu kahve (yani siyah uyumunu sağlayabilecek mavi değil hani hep beyaz ten mavi göz siyah saç diyorlar ya ) kaşlarım kahve ve çook az tabi onlarıda boyamak gerekecek ..ama merak ediyorum siyah bende nasdıl duracak bide siyahı sık sık boyamak gerekiyormu yani parlaklığını çabukmu yitiriyor ? benım beyazlarım yok 3 ayda bir boyuyorum siyahtada aynı şeyi yapabilirmiyim??tecrübeli arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum .boyayayımmı ?**** benim özelliklerim bunlar yani tenim beyaz :)ben sacimi iki ay boyamasam eski rengine döner cabuk akiyo boya ten rengim beyaz benim senin esmerse kahve tonlari hos durabilir cabuk sikilirsin demisler ben o insan dan insana degisir ben 6 senedir SIKILMADIM aksine baska renge tahammülüm yok
***kızlar benım saçım acık kahve siyah konusunda karasız kalıyorum ama içim gidiyoo...tenim beyaza yakın sarı gözlerim koyu kahve (yani siyah uyumunu sağlayabilecek mavi değil hani hep beyaz ten mavi göz siyah saç diyorlar ya ) kaşlarım kahve ve çook az tabi onlarıda boyamak gerekecek ..ama merak ediyorum siyah bende nasdıl duracak bide siyahı sık sık boyamak gerekiyormu yani parlaklığını çabukmu yitiriyor ? benım beyazlarım yok 3 ayda bir boyuyorum siyahtada aynı şeyi yapabilirmiyim??tecrübeli arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum .boyayayımmı ?**** benim özelliklerim bunlar yani tenim beyaz :)
benim orijinal saç rengim siyah...liseden itibaren hep saçlarımı boyattım nerdeyse her renk oldu...ama özellikle oryalden kaynaklanan yıpranmaların sonucu yine kendi saç rengime döndüm, önce loreal 01 numara siyahla boyadım saçımı ama 2 haftada tamamen aktıbilmiyorumkismile...hem de kendi rengim olmasına rağmen beni biraz boğdu siyah boya..
en son dün loreal casting creme ile koyu kestane rengine boyadım, tam oldu..zemuszemus çok da parlak görünüyolar, artık beyazlarım çok barizleşmediği sürece üstüste boyamam saçlarımı
benim saclarimda kumral aslinda ama beyaz tenliyim siyah daha cok yakisiyo der herkes uzun zamandir kestaneydi o gun bi hata edip sariya donmek istedim yaa bu kadar mi kotu hisseder insan kendini 2 gun sonra tekrar castingle koyu kestaneye boyadimm cok guzelmis dedigin gibi super bi parlaklik veriyor ve akmiyor asla palette loreal fln 2-3 haftada akiyor matlasiyor castingle ilk boyadigmda baya sasirmistim 3 ay gecti hala yepyeni duruyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?