• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç sert mi yoksa çekici mi gösterir?

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
slm kıslar saçım açık kahve şuanda 1 ay sonra düğünüm var ve siyah yapmayı düşünüyorum..üniversitedeyken hep siyah kulandım çok yakıştıranda oluyordu begenmeyende oluyordu..esmerim bide:)sizce siyah saç kişilerde nsl duruyor:)

Son düzenleme:
esmerlere açık kahve daha güzel duruyor, siyah çok kapatır şimdiki halin daha iyidir yani bence. yerimseniben ama keramet saç renginde değilde yüz ifadendedir yani siyah saça sahip olup çok tatlı olan insanlarıda tanıyorum çok agresif duran insanlarıda tanıyorum. bilmiyorumkismile

aynen kıslar bende karar veremedim..siyahhhh çok canlı duruyor bide gündüz gece hep aynı ren oluyor..kahvede yumuşak gösteriyor yüzü ama güneşşte kızıllık oluyor karar veremedim siyah yaparsamda geri dönüşü olmas kararsıızm valal:(:(:(

bende beyaz tenliyim mavi siyah yapim diyorum, bazıları aaa yap süper olur diyo bazılarıysa aman sakın!! bende senin gibi tek renk olsun istiyorum alacalı her renkten değil )):

Düğününüze 1 ay kalmışken bence risk almayın :) Ben de siyah sevenlerdenim, ama genelde çok vamp bir duruş katıyor.Gelinlik içinde biraz sadelik, masumiyet gibi kavramları siyah bozar bence :) Dönüşü de zor, bir de ha cart sarı yapmışız ha siyah ikisi de hem çok değişim sağlıyor, hem de tepkiler bi anda tavan yapıyor :) Bir de hem siyah yapıp hem de o zamana kadar sıcaklardan da yandığınız düşünülürse gelinliğin içinde zenci varmış gibi de durabilir :)) Aman en mutlu gününüz sizin, keyfinize göre takılın, şimdiden mutluluklar.:))

bende beyaz tenliyim mavi siyah yapim diyorum, bazıları aaa yap süper olur diyo bazılarıysa aman sakın!! bende senin gibi tek renk olsun istiyorum alacalı her renkten değil )):

aynen cnm ya her ışıkta aynı renk dursun istiyorum..aslında beyaz tenlilerde çok severim siyah saçı çok çekici güzel duruyor bence..
ben esmerim ya bogarmı diye tereddüt ediyorum:)bide geri dönüşü zor yaaaaa iki sene önce siyah saçımı açtırdımmm şuanda hala uçları yanık saçlarımın:(

Düğününüze 1 ay kalmışken bence risk almayın :) Ben de siyah sevenlerdenim, ama genelde çok vamp bir duruş katıyor.Gelinlik içinde biraz sadelik, masumiyet gibi kavramları siyah bozar bence :) Dönüşü de zor, bir de ha cart sarı yapmışız ha siyah ikisi de hem çok değişim sağlıyor, hem de tepkiler bi anda tavan yapıyor :) Bir de hem siyah yapıp hem de o zamana kadar sıcaklardan da yandığınız düşünülürse gelinliğin içinde zenci varmış gibi de durabilir :)) Aman en mutlu gününüz sizin, keyfinize göre takılın, şimdiden mutluluklar.:))

karar veremedim vala cnmmmmm siyah yapmassamda koyu kahve yapcam siyaha en yakın o diyekaydirigubbakcemile3bide kendi doggal saçımda siyahhhh anladımki kendi dogla rengin gibi yakışan bi renk yokmuş..bu iki sene içinde gölge,kumral,tarcın,bakır,kızıl ,ve en son kahve rengini yaptım inan kahve en iyi durdu aralarındakaydirigubbakcemile3

açık tenlilere yakıştırıyorum ben siyahı cnm
SGG-066359.jpg

siyah+sa&

cici bende çok yakıştırıyorum açık tenlilere..genelde açık tenliler siyah yapmaktan korkar sırıtırmı diye ama ciden çok güzel duruyor..esmerim ya bogarmı diyorummm..aslında iniversitedeyken hep siyahtı herkes yakıştırıyordu bi kaç kişi çoks ert duruyor demişti..
nebilim kimisi kesinlikle yap acaip yakışıyor diyor kimiside kahve güzel elleme diyor:)

Siyah saç tabiki de sert gösterir
Hele bi de bunu gelinliğin üstünde hiç düşünemiyorum :umursamaz:
Bence esmerseniz karamel yada açık kahverengi yaptırın siyahı düşünmeyin bile sositososito

Siyah saç tabiki de sert gösterir
Hele bi de bunu gelinliğin üstünde hiç düşünemiyorum :umursamaz:
Bence esmerseniz karamel yada açık kahverengi yaptırın siyahı düşünmeyin bile sositososito

kesinlikle sert gösterir ha beyaz tenli masmavi gözlüyseniz süper olursun o ayrı

kıslar bilmiyorumki siyahı bu sıralar çok begeniyorum gördügüm kişilerde ama akrarda veremedm en kötü ihtimalle koyu kahveye boyarım..karamel falan yaptım yüzüm çok solgun duruyorrr.en iyi kahve tonlarıı olduCADIARZU

siyah hep asil durur v bence sert değil masum ve küçük gösteriyo. bana herkes der boyama şu bakıra saçlarını diye ama takan kim. eski resimlere bakınca bambaşka bi güzellik var ayrı bi hava var acaba ben de mi dönsem siyaha

cici bende çok yakıştırıyorum açık tenlilere..genelde açık tenliler siyah yapmaktan korkar sırıtırmı diye ama ciden çok güzel duruyor..esmerim ya bogarmı diyorummm..aslında iniversitedeyken hep siyahtı herkes yakıştırıyordu bi kaç kişi çoks ert duruyor demişti..
nebilim kimisi kesinlikle yap acaip yakışıyor diyor kimiside kahve güzel elleme diyor:)

Benim de tenim oldukça beyaz. Siyaha boyamıştım geçen yıl. İlk başta çok hoşuma gitti. E bi de beyaz olunca çok dikkat çekici görünüyordu ama biraz zaman sonra çok sıkıldım ve açtırana kadar neler neler çektim. Cidden mutsuz ediyordu beni simsiyah saç. Bir de okuldaki herkes beni gotik sanıyormuş. Sinir oldum.
Şimdi çok mutluyum saçlarımla. Kahve tonlarında. Artık boyamıcam da kendi tonuna dönsün istiyorum.
Bence siyah değil koyu kahve denenmeli çünkü onun da siyahtan pek bir farkı yok. Çok koyu oluyor siyah gibi.

kahve tonlerı daha güzel olur.zaten esmer tenlisiniz birde siyah saç olmaz.geçen arkadaşım esmer tenli siyaha boyamış yani hiç beğenmedik hoş görünmüyor esmer tene siyah.

Benim de tenim oldukça beyaz. Siyaha boyamıştım geçen yıl. İlk başta çok hoşuma gitti. E bi de beyaz olunca çok dikkat çekici görünüyordu ama biraz zaman sonra çok sıkıldım ve açtırana kadar neler neler çektim. Cidden mutsuz ediyordu beni simsiyah saç. Bir de okuldaki herkes beni gotik sanıyormuş. Sinir oldum.
Şimdi çok mutluyum saçlarımla. Kahve tonlarında. Artık boyamıcam da kendi tonuna dönsün istiyorum.
Bence siyah değil koyu kahve denenmeli çünkü onun da siyahtan pek bir farkı yok. Çok koyu oluyor siyah gibi.

haklısın cnm işte tek korkum pişman olmakkk bide bendee çok beyaz var ayda bir boyuyorum malesef:)off kararsız kaldım ama koyu kahve yapcak gibi görünüyor bu durum yada açık kahveyemi tekrar boyasam:)

haklısın cnm işte tek korkum pişman olmakkk bide bendee çok beyaz var ayda bir boyuyorum malesef:)off kararsız kaldım ama koyu kahve yapcak gibi görünüyor bu durum yada açık kahveyemi tekrar boyasam:)

Yani sonuçta pişman olsanız bile açtırırsınız. Eğer çok istiyorsanız boyayın bence siyaha.
Benim için bir hevesti. Mutlaka simsiyah saçı denemeliyim diyordum ve denedim. İçimde kalmadı. Siz de nasıl istiyorsanız öyle yapın. Çok da büyütülecek bir şey değil.yerimseniben

Yani sonuçta pişman olsanız bile açtırırsınız. Eğer çok istiyorsanız boyayın bence siyaha.
Benim için bir hevesti. Mutlaka simsiyah saçı denemeliyim diyordum ve denedim. İçimde kalmadı. Siz de nasıl istiyorsanız öyle yapın. Çok da büyütülecek bir şey değil.yerimseniben

cnm ben üniversitede hep siyah kulandımm 5-6 sene siyah yapınca sıkıldım 2 sene önce açtırdım gittim gölge yaptım ve hayatımın hatası oldu saçımı açtırmak 2 sene geçti ve hala saçımın uçlarında yanıklar var:)dedigin gibi abartıyorum sanırım koyu kahve yapsam dönüşü siyah kdr zor olmas heralde:)

cnm ben üniversitede hep siyah kulandımm 5-6 sene siyah yapınca sıkıldım 2 sene önce açtırdım gittim gölge yaptım ve hayatımın hatası oldu saçımı açtırmak 2 sene geçti ve hala saçımın uçlarında yanıklar var:)dedigin gibi abartıyorum sanırım koyu kahve yapsam dönüşü siyah kdr zor olmas heralde:)

:1shok: 5,6 sene mi..Baya çokmuş ama demek ki size yakıştırıyorlardı. Bana annem bıu sana gitmedi, seni çok sert gösterdi fln derdi hep. Ben de baktım ki hoş değil bunaldım birkaç ay sonra.
Ee o zaman ne yapacağınıza karar vermeniz çok kolay olacaktır. Deneyimlemişsiniz yeterince zaten. (: Koyu kahvenin açılması daha kolay olduğu için ben onu yapsanız daha iyi olur diye düşündüm.

Back