Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende beyaz tenliyim mavi siyah yapim diyorum, bazıları aaa yap süper olur diyo bazılarıysa aman sakın!! bende senin gibi tek renk olsun istiyorum alacalı her renkten değil )):
Düğününüze 1 ay kalmışken bence risk almayın :) Ben de siyah sevenlerdenim, ama genelde çok vamp bir duruş katıyor.Gelinlik içinde biraz sadelik, masumiyet gibi kavramları siyah bozar bence :) Dönüşü de zor, bir de ha cart sarı yapmışız ha siyah ikisi de hem çok değişim sağlıyor, hem de tepkiler bi anda tavan yapıyor :) Bir de hem siyah yapıp hem de o zamana kadar sıcaklardan da yandığınız düşünülürse gelinliğin içinde zenci varmış gibi de durabilir :)) Aman en mutlu gününüz sizin, keyfinize göre takılın, şimdiden mutluluklar.:))
Siyah saç tabiki de sert gösterir
Hele bi de bunu gelinliğin üstünde hiç düşünemiyorum :umursamaz:
Bence esmerseniz karamel yada açık kahverengi yaptırın siyahı düşünmeyin bile sositososito
kesinlikle sert gösterir ha beyaz tenli masmavi gözlüyseniz süper olursun o ayrı
cici bende çok yakıştırıyorum açık tenlilere..genelde açık tenliler siyah yapmaktan korkar sırıtırmı diye ama ciden çok güzel duruyor..esmerim ya bogarmı diyorummm..aslında iniversitedeyken hep siyahtı herkes yakıştırıyordu bi kaç kişi çoks ert duruyor demişti..
nebilim kimisi kesinlikle yap acaip yakışıyor diyor kimiside kahve güzel elleme diyor:)
Benim de tenim oldukça beyaz. Siyaha boyamıştım geçen yıl. İlk başta çok hoşuma gitti. E bi de beyaz olunca çok dikkat çekici görünüyordu ama biraz zaman sonra çok sıkıldım ve açtırana kadar neler neler çektim. Cidden mutsuz ediyordu beni simsiyah saç. Bir de okuldaki herkes beni gotik sanıyormuş. Sinir oldum.
Şimdi çok mutluyum saçlarımla. Kahve tonlarında. Artık boyamıcam da kendi tonuna dönsün istiyorum.
Bence siyah değil koyu kahve denenmeli çünkü onun da siyahtan pek bir farkı yok. Çok koyu oluyor siyah gibi.
haklısın cnm işte tek korkum pişman olmakkk bide bendee çok beyaz var ayda bir boyuyorum malesef:)off kararsız kaldım ama koyu kahve yapcak gibi görünüyor bu durum yada açık kahveyemi tekrar boyasam:)
Yani sonuçta pişman olsanız bile açtırırsınız. Eğer çok istiyorsanız boyayın bence siyaha.
Benim için bir hevesti. Mutlaka simsiyah saçı denemeliyim diyordum ve denedim. İçimde kalmadı. Siz de nasıl istiyorsanız öyle yapın. Çok da büyütülecek bir şey değil.yerimseniben
cnm ben üniversitede hep siyah kulandımm 5-6 sene siyah yapınca sıkıldım 2 sene önce açtırdım gittim gölge yaptım ve hayatımın hatası oldu saçımı açtırmak 2 sene geçti ve hala saçımın uçlarında yanıklar var:)dedigin gibi abartıyorum sanırım koyu kahve yapsam dönüşü siyah kdr zor olmas heralde:)