- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.033
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl kaldırabilirim yeni açtım burayıYanlış anlama bir abla tavsiyesi olarak fikriniz biraz oluştuğunda resimlerinizi kaldırmanız çünkü herkese açık bir platform iyisi kadar kötüsü de var tamamen tavsiye yanlış anlama.
Mesajını düzenleyince resimleri silemiyor musun ? İnan ki hiç bilmiyorum umarım biri biliyordur ve yardımcı olur. Tüm güzellikler seninle olsunNasıl kaldırabilirim yeni açtım burayı
Nasıl kaldırabilirim yeni açtım burayı
Ben de tam olarak böyle düşünüyorum.Siyah saçta çarpıcı görünüyorsunuz fakat bence biraz sarı saçla değişiklik yapmak iyidir. Bir süre sonra yine siyaha dönersiniz.Ben siyahı daha çok beğendim daha çekici görünüyor,sarı da güzel ama bi çekicilik yok bence .
Ben siyahı daha çok beğendim ama sarı da güzel olmuş. Eğer yeni boyattıysan hemen dönme siyaha bir ay kullan en azından.Ben normalde siyah saçlıyım ama çok sıkıldığım için saçımı sarıya boyattım. Çevremdekiler siyaha geri dön diyor bazıları da dönme böyle daha güzel diyor ben de çok kararsızım bu renkte kalsam mı yoksa siyaha mı dönsem bi de size danışmak istedim
Yüzün gayet güzel ve bu yüzden ne sarı ne siyah, senin rengin açık çikolata kahve tonları.Ben normalde siyah saçlıyım ama çok sıkıldığım için saçımı sarıya boyattım. Çevremdekiler siyaha geri dön diyor bazıları da dönme böyle daha güzel diyor ben de çok kararsızım bu renkte kalsam mı yoksa siyaha mı dönsem bi de size danışmak istedim
Siyah boğmus sarı güzel duruyor.Ben normalde siyah saçlıyım ama çok sıkıldığım için saçımı sarıya boyattım. Çevremdekiler siyaha geri dön diyor bazıları da dönme böyle daha güzel diyor ben de çok kararsızım bu renkte kalsam mı yoksa siyaha mı dönsem bi de size danışmak istedim