Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle sarıBen normalde siyah saçlıyım ama çok sıkıldığım için saçımı sarıya boyattım. Çevremdekiler siyaha geri dön diyor bazıları da dönme böyle daha güzel diyor ben de çok kararsızım bu renkte kalsam mı yoksa siyaha mı dönsem bi de size danışmak istedim
Ben normalde siyah saçlıyım ama çok sıkıldığım için saçımı sarıya boyattım. Çevremdekiler siyaha geri dön diyor bazıları da dönme böyle daha güzel diyor ben de çok kararsızım bu renkte kalsam mı yoksa siyaha mı dönsem bi de size danışmak istedim
Siyah doğal rengim fotoğraftaki ilk kez boyattımGerçek, doğal saç renginiz nedir ?
Saç renginiz sarı iken de güzel görünüyor. Bu kadar uzun bir saçta, kısa sürede farklı bir renge dönmek maddi açıdan da oldukça maliyetli olacaktır. Saçlarınız da çok yıpranacak ve yanma riski olacaktır.
Sarı renkte yakışmış. Güle güle kullanın; hevesinizi alın. Rengini ne zaman değiştirmek isterseniz, o zaman değiştirin.
Ben normalde siyah saçlıyım ama çok sıkıldığım için saçımı sarıya boyattım. Çevremdekiler siyaha geri dön diyor bazıları da dönme böyle daha güzel diyor ben de çok kararsızım bu renkte kalsam mı yoksa siyaha mı dönsem bi de size danışmak istedim
Siyah doğal rengim fotoğraftaki ilk kez boyattım
Kahve yapmayı düşünüyorum zaten şu sıralarKahve-bej arası renkler çok güzel durur. Benim de saçlarım siyah da bakıra boyadım, siyahtan sonra açık renk insanı inanılmaz açıyormuş.
Yanlış anlama bir abla tavsiyesi olarak fikriniz biraz oluştuğunda resimlerinizi kaldırmanız çünkü herkese açık bir platform iyisi kadar kötüsü de var tamamen tavsiye yanlış anlama.Ben normalde siyah saçlıyım ama çok sıkıldığım için saçımı sarıya boyattım. Çevremdekiler siyaha geri dön diyor bazıları da dönme böyle daha güzel diyor ben de çok kararsızım bu renkte kalsam mı yoksa siyaha mı dönsem bi de size danışmak istedim
Teşekkürler ama hiç dolgun değil maalesef çok ince telli ve az o yüzden hiç cesaret edip boyatamadım yıllarca..O zaman hemen renk değiştirmeyi düşünmeyin; doya doya kullanın bu rengi. Boya aktıkça, yumuşak renk geçişleri mi yaparsınız; ombre mi , sonra değerlendirin. Maşallah, ne güzel uzun ve dolgun saçlarınız var.