• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saç bana olur mu acaba bi baksanız (resimli)

nesscaffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
476
37
123
34
Kayseri
ben buğday tenliyim ama siyaha boyamak istiyorum bana bi fikir verirseniz çok sevinirimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatım sacların cok dogal,cok hoş...bence elleme..siyahı 5 yıl kullandım ama acması cok zor oldu...(sert gosterıyor oldukca)
bu halın super...

Bence hiç boyatma tatlım...
Benim saçlarımda koyu kahve, daha önce saç rengimi açtırıp gölge attırmıştım.
Daha sonra diplerden çıkınca baş edemedim, siyaha boyattım.
Bir süre sonra o canlı siyah gidiyor, yerine mat ve tiftik gibi saç geliyor.
Ayrıca kırılan saç uçlarım siyah renkte daha çok sırıttı.
Şimdi artık hiç boyatmıyorum saçlarımı...:icecream:

Siyah saç sana gider, ama bence bu rengide çok hoş duruyor...kaydirigubbakcemile5

ben aslında daha önce siyaha boyamıştım ama şimdi kararsız kaldım regini açmak için peroksit kullandım saçlarımın ucunu tüm kırdı

mucizecim ben de kendimi hiç bi halimle begenmedıgım için yuzlerce kere sac degıstırdım,kestirdim,boyadım,actırdım,koyulttum....en sonunda hulya avsar gıbı kısacık yaptırdım belkı o zmn ugrasmam dedım..(sadece eylulden beri 2 röfle,1 cukulata kahve ve en son gecen ay da fındık kabugu yaptırdım)anla halimi...:=)
ama olmadı yıne olmadı..hala da degıstırmeye calısıyorum..ben de care bulamadım acıkcası..ama tek bı sey soyleyebılırım sana mucızecım, sıyah da yapsan mutlu olmayacaksın......sacların da kömür renk oldugu ıle kalacak.....sen cok hos bı kıza benzıyorsun, bence hıc degıstırme.....
sevgiyle..

bence siyah seni boğar gözlerinin rengi çok güzel, ışıltılı renkler bence çok yakışacaktır. toffe ya da ışıltılı çikolata...siyahtan kurtulmak çok zor yapma tekrar.

sen koyu tonların kızısın bi kere:delphin:...ama saçın bence iyi..tabi yinede sen bilirsin...siyah yaparsan kötü olmaz ama

şunu unutmaki siyaha bi defa bulaştığın zaman(siğara gibi) kurtuluşun yok ne trenk yaparsan yap sanki siyah kurtuluş gibi yine ona geri dönüyosun her defasindada açmaya çalışıosun nası bişi anlamadim:bbo:

mucizecim ben de kendimi hiç bi halimle begenmedıgım için yuzlerce kere sac degıstırdım,kestirdim,boyadım,actırdım,koyulttum....en sonunda hulya avsar gıbı kısacık yaptırdım belkı o zmn ugrasmam dedım..(sadece eylulden beri 2 röfle,1 cukulata kahve ve en son gecen ay da fındık kabugu yaptırdım)anla halimi...:=)
ama olmadı yıne olmadı..hala da degıstırmeye calısıyorum..ben de care bulamadım acıkcası..ama tek bı sey soyleyebılırım sana mucızecım, sıyah da yapsan mutlu olmayacaksın......sacların da kömür renk oldugu ıle kalacak.....sen cok hos bı kıza benzıyorsun, bence hıc degıstırme.....
sevgiyle..
maşalllahh emelciğimm o boyaya saçların iyi dayanıyoo yakında kel kalırsan şaşırma:))))))

Zaten esmersin yani bence gözlerine yakın bir renk tonu bulmalısın bronz tonlar çağla şıkelin tonları daha çok yakışır canım koyu yapma

Back