- Konu Sahibi nesscaffee
ben buğday tenliyim ama siyaha boyamak istiyorum bana bi fikir verirseniz çok sevinirimmm
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooooooooooooook yanılıyosun canımm ben beyazım ama ne renk yapacğımı bulamadımm her renk biz beyazlara yakışmıyor sırıtıyoor adetaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkeşke beyaz tenli olsaydım yaaa her renge boyardım =)
maşalllahh emelciğimm o boyaya saçların iyi dayanıyoo yakında kel kalırsan şaşırma:))))))mucizecim ben de kendimi hiç bi halimle begenmedıgım için yuzlerce kere sac degıstırdım,kestirdim,boyadım,actırdım,koyulttum....en sonunda hulya avsar gıbı kısacık yaptırdım belkı o zmn ugrasmam dedım..(sadece eylulden beri 2 röfle,1 cukulata kahve ve en son gecen ay da fındık kabugu yaptırdım)anla halimi...:=)
ama olmadı yıne olmadı..hala da degıstırmeye calısıyorum..ben de care bulamadım acıkcası..ama tek bı sey soyleyebılırım sana mucızecım, sıyah da yapsan mutlu olmayacaksın......sacların da kömür renk oldugu ıle kalacak.....sen cok hos bı kıza benzıyorsun, bence hıc degıstırme.....
sevgiyle..