- 13 Eylül 2008
- 655
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gothic giysi satan dükkanlara gir canım oralarda olur zaten istanbuldaymışsın orada mevcuttur
ama siyah ruju sürücekmisin sen ya =) bnde eskıden vardı nerden geldgnı blmıyorum ama ben onu far olarak kllanıyordum gözüme hehe
Evet sanırım bir dönem çıkan bir seriymiş bu mac te ama gidip sormakta yarar var. Dediğim yerlere bakabilirsin.
Benim bir önerim olacak ama işe yarar mı bilemiyorum, yumuşak olmayan siyah göz kalemi ve renksiz dudak nemlendiricisi ile siyah ruj yapamaz mısın acaba? Dağılır mı ki... Pudrayla sabitleyip üstüne biraz renksiz nemlendirici falan... ?
Ve ya çok koyu bordo ruj ve siyah göz kalemi vs. :uhm: Hani bulamassan son çare bir deneyebilirsin...
netten stargazer veya morgana minerals markalarından bakabilirsin.morganadakiler vegan formül.sakın far sürme dudaklarına.mavi,siyah,yeşil,mor gibi renklerdeki farlar içlerindeki bazı maddelerden dolayı dudaklarda kullanılması zararlı çoğunlukla
mac de var arkadaşımmm ben aldım . ama kullanmadım heççç öle heves işte. yapısı çok güzelll
alıcaksan mac den al fiyatı 48 ytl . bütün maclerde var. ama kullan ılmıyo haberin ola ben 3 kere evde sürdüm okadar. sürüp çıkamam