• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah renkten dönüş yapmak neden bu kadar zor?

angels_angels

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
1
0
16
İstanbul
Kızlar selam,
saçımı siyahtan kızıla dönmek istiyorum ama kuaförüm yazık edersin diyor, 4 senedir aynı rengi kullanıyorum, değişikliğe ihtiyacım var:(:(
Daha önce denemiş olan var mı?

bende aynı sekılde 4 yıl sıyaha boyadım saclarımı sonra sıkıldım kendim evde açtım sacımı.. uzun ve zor bir surectı.. ve neticesinde suan sacım kızılllll
degısıklık ıstıyorsanız deneyın tabıkı sonucta onemlı olan sızın ıstegınız ve kararınız.. ama tabıkı donus zor oldugu ıcın yıpranma yanma vs rısklerı gozonunde bulundurmak lazım..

Ben yavaş yavaş rengini kaydırmanızı öneririm
Mesela uzun bir süre ama kahvelerle başlayıp
zamanla açılmasını bekleyin ve kızıla doğru gidin kızıl tonlu boyalarla geçiş yapın yani
Direk açma işlemi çok yıratıcı oluyor

kuaförünüz haklı bir arkadaşımın upuzun saçları yandı inanmadım saçları ensesindeydi resmen benimde saçlarım siyahtı kahve ve kestane tonlarıyla ayda bir boyadım 4,5 ay sonunda dönmüştü rengi artık kestane tonlarında kullanıyorum daha doğal seviyorum yani bu renkleri:)

evet değişiklik uğruna saçlarını mahveden biri olarak tavsiyem açıcı ne kadar bitkisel denilse de saça zarar vermesi kaçınılmaz, siyah üstüne boyadığın hiç bir renk tutmuyor, ee malum kızıl için zeminin açık olması lazım olur da oriel denen saçmalığı kullanırsan siyah saç turuncu olarak açılıyor, üzerine defalarca koyu kızıl bile boyasam o sefayı iki bilemedim 3 yıkama kadar sürdürebildim tamam kızıl çok akar farkındayım ama çevremde de oriel kullanmadan saçları kızıl arkadaşlarımın boyadan daha fazla verim aldığı gerçeğini yadsıyamam eğer sabredebilir isen doğal saçlarına kavuşmayı bekle ya da boyayı sildirebilirsin ama direkt saçı açtırma aşamalı ilerle kolay gelsin:ssz:

ben de saçlarımı siyah yapmak istiyorum ama, bu nedenden dolay yapmıyorum.. bunun yerine siyaha en yakın tonları tercih ediyorum koyu kestane çok güzel mesela tavsiye ederim, çok doğal duruyor..

Back