- Konu Sahibi AnkaraGelini
-
ben de siyah isteyenlerdenım ama henuz bı mutfagım yok
bence cok sık duruo
ve o fotografını koydukların hepsının son modeli ama o tıp buzdolapları acaba kullanışlı mı bana cok kucuk gibi gelmıştı ama.
bi de samsung un venus serısı var.ben en cok ıonu begendım ama bıraz daha pahallı gibi
size toplamına ne kadar fiyat verdıler acaba
şimdiden hayırlı olsunn canım
güle güle iyi günlrde kullan
ama toplamı ne kadar
tesekkur ederım burcu
ben de yenıden bı deeglendırmeye allımm
iyi günlerde kullan hepsini
internet sitesinden anca buldum canım...
bu buzdolabım... KGN57P71NE NoFrost kombi . buzluğu ters olan...
çamaşır makinam... WAE24462TR Maxx 7. 15 dakika kısa pogramı olan.
bulaşık makinam... SMS69M08EU
buda multi fonksiyonlu fırınım HSV745050T
ay tek tek buldum vallahi umarım işe yarar canım...
Cnm sanıyorum ki karar vermişsin ama yazmak istedim.
Burcuözge nin söylediklerini dikkate almanı isterim.Bendede aynı ürünler var (Çamaşır mak.hariç,bekarlıktan kalanı kullanıyorum).Çeyizlerini önceden açmış ve iki aydırda kullanan biri olarak kesinlikle öneririm.
-Siyahlar evet güzel duruyor,ancak her yeni çıkan ürün gibi denenmişliği az.
Mutfak dolapların kırmızı olursa uyar ayrıca.
-Gardrop tipinde olanlarıda hiç önermem bütün markalara baktım dışardan çok geniş görünüyor ancak sağdaki normal buzdolabı kısmı çok çok dar.Bir rafa küçük bir tencereyi zor koyarsın.
-Bizimki gibi buzluğu altta olanlarıda düşünüyorsan hiç başka markalara bakma cnm.Diğerlerinin içi küçük.
-Birde kullanan biri olarak şu konuda sizi bilgilendirmek isterim.İnox ürünlerin özel temizleyicisi ve süngeri var.(Cif)Bunun dışında birşeyle temizlemeyiniz çizilir.
Umarım gecikmelide olsa yardımcı olabilmişimdir arkadaşım.
Sevgiler
inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum :)))
ilk başta hayırlı olsun cnm güle güle kullan bnmde beyaz eşya die yıllardır dilimizde olan mutfak eşyalarım inox Erkek arkşım sözlüm demeye alışkın değilimde kaydirigubbakcemile3 arçelikde elektronik teknisyeni bizde inox aldık yalnız kızlar inox siyah değildir bnm bildiğim metalik gri gibidir ve arçelikdeki yeni inoxlar parmak izide bırakmıyorlar alıcak olan yeni arkadaşlara tavsiyem ne marka olursa olsun inox alıcaksa parmak izi bırakmayan olmamasına dikkat edin yoksa epey bir zmn alır sürekli yemek yapsanız buharı bile iz kalıyor siyah eşyalara gelincede Antrasit(Rustik) die geçiyor bilginize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?