Siyah Renk Mutfak Elektrik Eşyaları

canım benimde şimdi müebbetsevdama seri nolarını verim diye siteyi açınca gördüm siyahlar benim aldıklarımdan daha uucuz... acaba dışını kalaylayıp iç özelliklerinden mi düşmüşlerCADIARZU

bak hiç öle düşünmemiştim
ya rengıne bayılıyorum
hatta siyah renkte küüçük mutfak aletlerı bile buldum onan uyumlu olsun dıe
zaten mutfak diyah ve beyazdan oluşacak
hakkımda hayırlısı:)

ay bı de sıemensın ınoxları da cok guzel onlara da bakmanı tavsıye ederım cnm

ama toplamı ne kadar

tatlım siyahlarınkini bilemem... :sm_confused:
sadece kendikilerimin seri nolarına bakarken onların daha ucuz olduğu gözüme çarptı. allah allah bunlar daha sonra çıktı nasıl daha ucuz dedim hatta. haa benimkileri soruyorsan 8.500 tuttu canım. Bayi tanıdığımızdı epey uyguna aldık. ama satış fiyatları bunlar... yerimseniben

tesekkur ederım burcu
ben de yenıden bı deeglendırmeye allımm
iyi günlerde kullan hepsini

fistik yesiliyle bence bunlar süper görünür ama alip yerlestirdikten sonra insallah resimleri gösterirsin...

canım öncelikle hayırlı olsun.bütün hepsini buldum netten :) canım bulaşık makinası ve buzdolabı benim istediğim modeller.aldığım notlara baktımda. kaydirigubbakcemile5 çamaşır makinası da kayınvalidemin makinasından.o çok memnun.bana da tavsiye etti hatta.bende düşünmeye başlamıştım.yardımın için çok teşekkür ederim canım... a.s. a.s.

türkis canım inşallah evimi kurup yaşamaya başlayınca buraya ekleyeceğim :1hug:

morçilek
canım bende beğendim siyahları ama sanırım inox olacak :1rolleyes:

The_lady_legend canım sana da yardımın için tşk ederim tatlım :1hug:

Son düzenleme:
Valla ben inox dusunuyordum ama alırken fıyat farkı cok ınsan okdar cok sey alıyorkı kısmak ıstıyor bi yerden

hemde hepsının ınox olması lazım o zaman bazılarıda hıc memnun degıl cılzıyormus bence bu tur seyeler kendını bır gosterıyor sonra ortadan kayboluyor yıne en ıyısı beyazz

Cnm sanıyorum ki karar vermişsin ama yazmak istedim.
Burcuözge nin söylediklerini dikkate almanı isterim.Bendede aynı ürünler var (Çamaşır mak.hariç,bekarlıktan kalanı kullanıyorum).Çeyizlerini önceden açmış ve iki aydırda kullanan biri olarak kesinlikle öneririm.

-Siyahlar evet güzel duruyor,ancak her yeni çıkan ürün gibi denenmişliği az.
Mutfak dolapların kırmızı olursa uyar ayrıca.

-Gardrop tipinde olanlarıda hiç önermem bütün markalara baktım dışardan çok geniş görünüyor ancak sağdaki normal buzdolabı kısmı çok çok dar.Bir rafa küçük bir tencereyi zor koyarsın.

-Bizimki gibi buzluğu altta olanlarıda düşünüyorsan hiç başka markalara bakma cnm.Diğerlerinin içi küçük.

-Birde kullanan biri olarak şu konuda sizi bilgilendirmek isterim.İnox ürünlerin özel temizleyicisi ve süngeri var.(Cif)Bunun dışında birşeyle temizlemeyiniz çizilir.

Umarım gecikmelide olsa yardımcı olabilmişimdir arkadaşım.
Sevgiler

Gardrop tipi buzdolabını abim kullanıyor içinin küçük olduğunu bende farkettim ama bunun içini görmediğim için birşey diyemiyorum canım.aslında bende tepetaklak buzdolabı istiyorum ama bu siyah takım çok hoşuma gitmişti. delikafadulden fakat kullanış ve temizlik için büyük büyük ihtimalle(sizlerinde yardımı ile) inox olacak.sizler kullandıkça deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız çok memnun olurum mısracım bir başlıkta yazmıştım evinin fotolarını tez zamanda görmeyi ümid ediyorum canım kaydirigubbakcemile5 a.s.

Bosch çok iyi bir marka dogru secim diyorum siyah bnmde favorim
İnox demiş herkes arkdaslar bizim fınrınımızı siemens marka ve inox ancak ınanılmaz derecede cbuk kirleniyor cizildi heryeri temızlemesi o kdr zor ki bnde hepsi inox olsun istiyorum ama sanırım en iyisi beyaz...Cunku bnm ıcım gıder cızılırse esylarım ki ciziliiyor...

Günaydınnnnnnnn arkadaşlar.
Sevgili müebbetsevdam bir perdelerimiz kaldı onuda inşallah bu hafta halledersek önümüzdeki hafta resimleri paylaşacağım sizlerle cnm merak etme. :)))))

canım bizim fırınımız bosch ve siyah kapaklı.. fırın bölmesi kapağı falan siyah ama ocak yeri beyaz herneyse.. diyeceğim şu ki.. siyah beyaz eşya mı mümkün olduğunca uzak dur!!!!! en ufak bir su damlası bile leke gösteriyor.. fırın kapağını ıslak bezle siliyorum fakat kar etmiyor kesinlikle.. silince daha beter oluyor aksine ( keşke siyah almasaydık diyoruz ailecek..

inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum :)))

ilk başta hayırlı olsun cnm güle güle kullan bnmde beyaz eşya die yıllardır dilimizde olan mutfak eşyalarım inox Erkek arkşım sözlüm demeye alışkın değilimde kaydirigubbakcemile3 arçelikde elektronik teknisyeni bizde inox aldık yalnız kızlar inox siyah değildir bnm bildiğim metalik gri gibidir ve arçelikdeki yeni inoxlar parmak izide bırakmıyorlar alıcak olan yeni arkadaşlara tavsiyem ne marka olursa olsun inox alıcaksa parmak izi bırakmayan olmamasına dikkat edin yoksa epey bir zmn alır sürekli yemek yapsanız buharı bile iz kalıyor siyah eşyalara gelincede Antrasit(Rustik) die geçiyor bilginize....

canım zaten siyaha inox diyen olmadı ki :) inox ve siyah ayrı. inox gri renk olanlar ama parmak izi bırakan inoxlarda var.inoxlar ikiye ayrılıyor tatlım birisi çelik diğeri boyama inoxlar.çelik olanlar parmak izi bırakmıyor ve çizilmiyor.diğer boyama olan inoxlar ise hem parmak izi bırakıyor hemde çizilince altından beyaz boyası çıkıyor tatlım beyaz eşyamızı boschtan aldık ve çelik inox aldık.bu bilgiye de ordan sahip oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…