• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah Renk Mutfak Elektrik Eşyaları

canım zaten siyaha inox diyen olmadı ki :) inox ve siyah ayrı. inox gri renk olanlar ama parmak izi bırakan inoxlarda var.inoxlar ikiye ayrılıyor tatlım birisi çelik diğeri boyama inoxlar.çelik olanlar parmak izi bırakmıyor ve çizilmiyor.diğer boyama olan inoxlar ise hem parmak izi bırakıyor hemde çizilince altından beyaz boyası çıkıyor tatlım ;) beyaz eşyamızı boschtan aldık ve çelik inox aldık.bu bilgiye de ordan sahip oldum ;)

merhaba canım inox ikiye ayrılmıyor inox tektir oda paslanmaz çelik olan diğeri ise gümüş boyama yani plastik yani griler onlara inox denmiyor.

merhaba canım inox ikiye ayrılmıyor inox tektir oda paslanmaz çelik olan diğeri ise gümüş boyama yani plastik yani griler onlara inox denmiyor.

maalesef güzelim bahsettiklerin gri olarak geçmiyor,gümüş kablı inox olarak tanıyorlar diğerlerini ise çelik inox olarak söylüyorlar.gri ürün diye birşey duymadım 3 ay bunları araştırdım canım ;)

Son düzenleme:
maalesef güzelim bahsettiklerin gri olarak geçmiyor,gümüş kablı inox olarak tanıyorlar diğerlerini ise çelik inox olarak söylüyorlar.gri ürün diye birşey duymadım 3 ay bunları araştırdım canım ;)

bende uzun bir süre araştırdıktan sonra aldım dediğin doğru fakat ilk defa duyuyorum gümüş kaplı inox. inox paslanmaz çelik anlamında.gümüşlerde pilastik eşleştiremedim gittiğim beyaz eşyacılarda gümüşe gri boyama derler.

bende uzun bir süre araştırdıktan sonra aldım dediğin doğru fakat ilk defa duyuyorum gümüş kaplı inox. inox paslanmaz çelik anlamında.gümüşlerde pilastik eşleştiremedim gittiğim beyaz eşyacılarda gümüşe gri boyama derler.

yok canım gri boyama demiyorlar. bosch un web sitesine gir ve kombi no-frost buzdolaplarına bak gümüş diye geçiyorlar ;)

Çok elit ve asil ya çok şık duruyor. Buna göre de mutfak olması lazım ama. Yoksa küçücük mutfakta karartır içinizi :)

Back