Siyah Renk Mutfak Elektrik Eşyaları

merhaba canım inox ikiye ayrılmıyor inox tektir oda paslanmaz çelik olan diğeri ise gümüş boyama yani plastik yani griler onlara inox denmiyor.

merhaba canım inox ikiye ayrılmıyor inox tektir oda paslanmaz çelik olan diğeri ise gümüş boyama yani plastik yani griler onlara inox denmiyor.

maalesef güzelim bahsettiklerin gri olarak geçmiyor,gümüş kablı inox olarak tanıyorlar diğerlerini ise çelik inox olarak söylüyorlar.gri ürün diye birşey duymadım 3 ay bunları araştırdım canım

Son düzenleme:

bende uzun bir süre araştırdıktan sonra aldım dediğin doğru fakat ilk defa duyuyorum gümüş kaplı inox. inox paslanmaz çelik anlamında.gümüşlerde pilastik eşleştiremedim gittiğim beyaz eşyacılarda gümüşe gri boyama derler.

yok canım gri boyama demiyorlar. bosch un web sitesine gir ve kombi no-frost buzdolaplarına bak gümüş diye geçiyorlar

Çok elit ve asil ya çok şık duruyor. Buna göre de mutfak olması lazım ama. Yoksa küçücük mutfakta karartır içinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…