- Konu Sahibi AnkaraGelini
-
inox metalik renk oluyor LOnginG.mutfak dolaplarım belli değil açık renk yaptırmayı düşünüyoruz.
burcuözge canım mutfağım öyle pek küçük değil.mutfak dolaplarınıda sıfırdan yaptıracağız renk olarak eşyalarla uysun istiyorum.siyahların lekeyi belli etme olanağı maalesef ki yüksek.beni de o düşündürdü açıkçası.inşallah kullanan arkadaşlar vardır da yorum yaparlar.arçelik daha önce çıkarmıştı siyah renkte buzdolabını.ve sonuçta bunlar bir kere alınabilecek ürünler.ince eleyip sık dokumak lazım.uzun yıllar kullanılacak inşallah.inox olarakta beğendiklerimden bir seri yaptım bakalım bunlar olmazsa inşallah onları alacağız...
canım evin belliyse ve değişmeyecekse o zman düşünebilirsin tabi. ben direk kendime göre düşünüyorum doğal olarak. evet arçelik ilk çıkardı siyahları gördüm çok beğenmiştim ama duydum ki hiç iyi değilmiş.zaten arçelik mrkayıda hiç sevmem. ben hepsini bocsh aldım. yerimseniben iyi araştır arkadaşım.... sadece dış özelliklerini değil iç özelliklerinide karşılaştır. önceliklerini belirle. mesela ben antibakterial olmasını istiyordum iç hacmi büyük olsun istiyordum. A+ tasarruf sınıfı olsu istiyorudum misal sende böyle belirle ve ona göre karşılaştır canım.. a.s.
evim belli canım.allah ömür verdikçe inşallah ordayım.bende arçelik markasına karşı biraz soğuğum açıkcası.nişanlımda bosch ve beko arasında seçim yapalım o zaman dedi. sen boschtan hangilerini aldın ? model kodları ile yazman mümkün mü canım :1hug: neredeyse bütün ürünler A+ sınıfı oldular.ben bulaşık makinası ve buzdolabında rafların,sepetlerin kullanışlı olup olmadığını da inceliyor.antibakriyel olması en önemli özelliği diyebiliriz bu tarz ürünler için.kaydirigubbakcemile5
canım kotlarını bulmaya çalışıp vericem en geç yarın.... yerimseniben
internet sitesinden anca buldum canım...
bu buzdolabım... KGN57P71NE NoFrost kombi . buzluğu ters olan...
çamaşır makinam... WAE24462TR Maxx 7. 15 dakika kısa pogramı olan.
bulaşık makinam... SMS69M08EU
buda multi fonksiyonlu fırınım HSV745050T
ay tek tek buldum vallahi umarım işe yarar canım...
tmm canım çok teşekkür ederim. çok sağol bende tek tek bakarım şimdi hangilerini seçtiğine.bunlar solo değil mi ? ankastre değil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?