Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Siyah Odalar/salonlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım bana da yardımcı olursunuz bende salon takımımı siyah ve beyazlı aldım fakat halı ve perde seçimi yapamadım yardımcı olursanız sevinirim

yeni olduğum için resmi buraya ekleyemedim avartarımda mevcuttur koltuğun remi yardımcı olursanız çok sevineceğim

sonunda ekledim avartara:)arkadaşlar koltuğun kenarları deri ve siyah gümüş rengi simler var perde ve halı seçimimi yapamadm acil yardım istiyorum çok kararsızımÇok üzgünüm çoook

sonunda ekledim avartara:)arkadaşlar koltuğun kenarları deri ve siyah gümüş rengi simler var perde ve halı seçimimi yapamadm acil yardım istiyorum çok kararsızımÇok üzgünüm çoook

canim secemiycek ne var?cok guzel desenli siyah beyaz halilar ve perdeler var.cok ta guzel uyum olur.cik disari biraz bakin...bulacaksin emin ol.

Arkadaşım naaptın ya herşey siyah olurmu üstelik hergün kullanılan oturma odasında için kararmıyor mu senin...lmaz:

oturma odası değil arkadaşım salon takımı bence de olmaz simsiyah ama ona karşı zıt renk siyah ve kremi açacak halı ve perde istiyorum sanki kırmızı açar diye düşünüyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim vaktim az kaldı ((((((((((((

zten iş yerım ve tum gıyım dolaplarım sıyah kırmızıdır baska renk bılmem:)..buda asaletınbı farkıdır bence mobılyada yanı:)

siyah beyaz kombinasyonu çok ama çok şık durur,yalnız örneklerdede görüldüğü gibi,çok ama çok iyi aydınlatılması gerekir...
sadece siyahlarla bezenmiş,iyi aydınlatılmamış bir mekanı hiç kimseye tavsiye etmem,çünkü hem kasver yaratır hemde ruhsal açıdan iyi değildir...

Bende birçok eşyamı siyah mobilyaya göre aldım birkaç arkadaşım ne o öyle siyah beyaz türk filmi gibi diyo ama bananee zemuszemus

benim salonumda siyah beyaz perdelerimi gri alcam halıya daha karar vermedim büyük ihtimalle bulursam siyah beyaz ve içlerinde gri olur

kızım da evinin salonunu siyak 3lü koltuk,gri 2li koltuk,ikisinin renklerinden kombine edilmiş 2 adet berjer aldı.beyaz tv ünitesi,gümüş rengi fon perde ve kırık beyaz katlamalı ve gümüş boncuklu perde ve kırıkbeyaz halı ile dekorasyonu taamamladı.Bu arada duvarlar çok açık gri yapıldı.dikdörtgen salonun mutfağa yakın bölümünede taşlı beyaz lake yemek odası takımı aldılar.yemek odası takımının sadece konsolu ve masası var çok şık oldu şimdi birkaç kırmızı renkli obje eklememiz gerekiyor.seçmek yerleştirmek zor oldu ama değdi....

benimde bi tanıdığımızın evinde görüğüm ,siyah tavan,yerde siyah-beyaz çitili pitili bi halı duvardan duvara,ve beyaz mobilya hoş hoş duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…