Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Siyah Odalar/salonlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
dekorasyonda son derece asil şık ve spor aynı anda yansıtan bir renk bu . fakat kullanışlılığı konusunda kesinlikle tavsiye etmiyorum. özelliklede günlük kullandığınız bir mekanda ise vede çocuğunuz varsa vede saçlarınız dökülüyorsa. malesefki tecrübeyle sabit. ben günlük kullandığım odayı komple siyah dekore ettim. halısı koltuğu tv standı tv si hepsi siyah. ama bir tel saç düşse sanki günlerdir süpürülmemiş gibi duruyor. yürürken üstünüzde uçan ufacık toz tüy hemen sırıtıyor herşeyin üstünde.

dekorasyonda son derece asil şık ve spor aynı anda yansıtan bir renk bu . fakat kullanışlılığı konusunda kesinlikle tavsiye etmiyorum. özelliklede günlük kullandığınız bir mekanda ise vede çocuğunuz varsa vede saçlarınız dökülüyorsa. malesefki tecrübeyle sabit. ben günlük kullandığım odayı komple siyah dekore ettim. halısı koltuğu tv standı tv si hepsi siyah. ama bir tel saç düşse sanki günlerdir süpürülmemiş gibi duruyor. yürürken üstünüzde uçan ufacık toz tüy hemen sırıtıyor herşeyin üstünde.

ayyy bayıldım siyah ve beyaz ne kadar asil duruyor deyilmi
paylaşım için tşk

tek kelimeyle muhteşem siyah asla vazgeçemeyeceğim bir renktir ama arkadaşımın dediği gibi günlük kullanılan odalarda çok dikkat ve özen isteyen bir renk

ben bu odalara en güzel dekorasyon objesini eklentide veriyorum :1hug:

Eklentiler

• $ying yang.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 293
ben onları yerim ya şu şekerliğe bak..:asigim:
tabi ki bunlardan uyumlu aksesuarmı olurmuş varsın çizsinler her yeri pislesinler tüylerini bıraksınlar boşver sevimlilikleri yeter paşazadelerina.s

çok tatlılar!! sakın benim bu minik pisicikler deme çok kıskanırım:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

siyah- beyaz yaaa ne güzel yakışıyorlar birbirine bende salonumla yatak odamı böyle yaptım. kullanması zor belki ama bakınca mutlu oluyo insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…