benim kızımda çok fazla siyah nokta var.yaşı küçük acaba bu ürünü kullanabilirmi bilginiz varmı?14 yaşında
benim kızımda çok fazla siyah nokta var.yaşı küçük acaba bu ürünü kullanabilirmi bilginiz varmı?14 yaşında
avon ürünlerinin genelde yetersiz kalitede olduğu söylenir benimde bir iki tecrübem oldu ve pek memnun kalmadım umarım dediğin gibi bu ürün gerçektende iyidir ve faydalıdır konuyu takip edeceğim memnuniyetler artarsa bende elimi taşın altına sokabilirim
arkadaşlar ben geçen ay avon dan planet spa adlı pürüzsüzleştirici yüz maskesi aldım.japon pirinci ve sake varmış içerisinde tüp şeklinde bir ürün.hemen kullandım temiz yüze sorunlu bölgeye sürüp en az 20 dk bekletilip yüzünüzden soyarak çıkartılıyor.sonuç mu pürüzsüz siyah noktasız bir yüz:teytey:
ama mutlaka 20dk bekletin kızlar ben ilk kullandığımda 10dk bekledim duramadım meraktan çok etkili olmamıştı ama 20 dk bekletip yaptığımda sonuç tamda görmek istediğim gibiydi.yüzümü soyup içine baktığımda siyah siyah yağlı şeyler vardı hephaftada iki kez kullanıorum ve burnumun üstü artık süperr siyah noktasız ve pürüzsüz:dance:
yalnız bir yanlışlık var... bunda japon pirinci ve sake yokki! :uhm:
ölü deniz mineralleri içeren yüz için çamur maskesi yazıyor..
bendeki mi yanlış ürün sen mi ismini yanlış yazdın.
planet spa değil mi tüp şeklinde. hem de 5-10 dak yazıyor. canım sen ismine bir daha bak bi...
merhaba canım benimde o yaşlarda yeğenim var ve onunda siyah nokta problemi var.bu yaslarda bu problemler tamamile cilt altı yağ dokusu ile alakalı zamanla gecer ama dikkat etmesi lazım. sıkmaması fazla yüzünle oynamaması falan.ama yegenime aktardan aldığım doğal bir ürün önerdim maske sekilnde sadece hafta da 2 kez gece uyguluyor ve memnun kaldğını belirtiyorr.
kayıssı yağı falan içerioo isim olarak tam hatırlamıyorum ama istersen öğrenebilirim.geçmiş olsun