Sivilceli Ciltler siyah noktolara kesinnn çözüm deneyin mutlaka!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşım şimdi bu ürünün adı tam olarak ne kafam karıştı..planet spa lafları falan döndü de ortalıkta..

canım şimdi bu planet spa serisinde 4 farklı ürünü var japon pirinci ve sake ile,liiv botanicals,üzüm çekirdeği özlü,ölü deniz minaralleri. canım bunlar planet spanın 4 farklı ürünleri.ben bunlardan japon pirinci ve saka ile olanını aldım ve memnun kaldım.
bu ürünü duştan hemen sonra kullandım ve ardından bolca gülsuyu kullandım.siyah noktolar delik delik kalmadı ve burnumun üstü o eski çileksi pürüzlü halinden kurtuldu.
avondan 2.kez alışveriş yaptım daha önce fondoten aldım ama hiç memnun kalmadım sivilce yaptı hep ve yağlandırdı cildimi.bir daha alışveriş yapmam dedim avondan ama eşim berbere gittiğinde berber burnuna sürmüş ve bütün siyah noktaları çıkarfmış.yani eşim almamı tavsiye etti arkadaşlar.ben bunun üstüne tekrar sipariş verdim ve çok memnunum.avondan alacağım tek ürün bu olur bundan sonra

kızlar şubat kataloğunda tekrar indirimde sanırım
ben almayı düşünüyorum ama gözenekleri küçültmek lazım yoksa tekrar dolar ohaoldumsmile
ayy bu ay da clearskin 2 tane maske aldım ama bunu da alsam mı ki? bilmiyorumkismile
içi geri dolacak ama eyvahedigeldismile kararsız kaldım alıyım da evde dursun neyse :eek:

Kızlar sipariş vermiştim,bugün geldi hemen denedim biraz önce
önce yüzümü yıkadım,temiz olması için
maskeyi sürdüm,20 dk beklettim,soydum ama öyle soyunca baktım baktım hiç siyah noktaları göremedim,hepsi yerinde duruyodu ohaoldumsmile ama cildime iyi geldi diyebilirim gerçekten.
Bir de duştan sonra deniyim gözenekler açıkken.İnşallah işe yarar ya off bıktım dalmaçyalı gibi gezmekten mafoldumben

kızlar size yardım edeyım 12 yasındakı kızımın yuzu çok fena sıyah noktaydı banyoda kese yaptırdım sınra aglata aglata sıktım kanatmayın enjektorun ıynesız halıyle vakum yapıp çekın ewdekı herangı bır antıbıyotıgı 2 kasık suda ezıp pamukla surun haftada 1 yapın 3 seferde bıtıyo cok sukur

burundaki siyah noktalara limonsuyu ve yoğurt karışımı çok iyi geliyo deneyin faydası olucaktır..

X