Siyah noktalardan nasıl kurtulabilirim ??

Pirinç suyunun çok iyi geldiğini söylerler... hep duyuyorum... bir kere denedim. pirinci 1 saat kadar suda bekettim, sonra suyuyla yüzümü yıkadım... burnumda baya bi azalma oldu... elimi burma götürünce sıkmadan, biraz bastırdığımda çıktıklarını gördüm... bence sende bi dene...

buhar banyosu yapın haftada 2 kere bide buhar banyosundan sonra kil maskesi ve black mud soap (siyah çamur sabunu) kullanın

Siyah çamur sabunu normal sabunların doğal bir alternatifidir. Kremsi, beyaz köpüğü cildinize temiz ve taze bir görünüm sağlar. Saf Deed Sea çamuru içenmekte olup, kokusuzdur.

• pH 6
• Yağlı ve akneli ciltler için ideal bir temizleyicidir.
• Anti Bakteriyeldir, gözenekleri temizler.
• Cildin pH,nem ve yağ dengesini sağlar.
• Yüksek konsantrasyonlu Dead Sea Zengin Mineralli Çamur İçerir.
• Formülasyonun %25’i çamur içerir. Sentetik kimyasallar içermez.
• Yüz ve vücut için kullanılır.
• Akabinde DSSM Nemlendirici kullanılır.
• Yoğun özünden dolayı sert ve dayanıklıdır, uzun süre kullanılabilir.

bende sebum dengesizliği var ama fiyatı 35 tl en iyi sabunlar arasındadırburnumun üstüde siyah nokta küpü gibi

buhar banyosu yapın haftada 2 kere bide buhar banyosundan sonra kil maskesi ve black mud soap (siyah çamur sabunu) kullanın

Siyah çamur sabunu normal sabunların doğal bir alternatifidir. Kremsi, beyaz köpüğü cildinize temiz ve taze bir görünüm sağlar. Saf Deed Sea çamuru içenmekte olup, kokusuzdur.

• pH 6
• Yağlı ve akneli ciltler için ideal bir temizleyicidir.
• Anti Bakteriyeldir, gözenekleri temizler.
• Cildin pH,nem ve yağ dengesini sağlar.
• Yüksek konsantrasyonlu Dead Sea Zengin Mineralli Çamur İçerir.
• Formülasyonun %25’i çamur içerir. Sentetik kimyasallar içermez.
• Yüz ve vücut için kullanılır.
• Akabinde DSSM Nemlendirici kullanılır.
• Yoğun özünden dolayı sert ve dayanıklıdır, uzun süre kullanılabilir.

bende sebum dengesizliği var ama fiyatı 35 tl en iyi sabunlar arasındadırburnumun üstüde siyah nokta küpü gibi

Sobe au12!:ssz:
Buhar maskesi evde yapılabilecek bir uygulama değildir.
Sen ürün mümessili falan mısın!
Sözde deneyip sonuç alamadığın ürünler arasında gidip geldiğin halde nasıl bu kadar fanatikçe ve kesin önerebiliyorsun sen?
Sebamed gibi dermotolojik ve uygun fiyatlı sabunlar varken, ben fanatikçe garanti verdiğin ürünlerden artık pay aldığını düşünüyorum.
İnsanların kafasını karıştırmaktan vazgeç.:20:
Ben seni forumlarda takip edip uyarmaktan bıkmadım, sende biliçsiz önerilerinden yılmadın, bunu ergenlik döneminde oluşuna bağlıyorum.

benim cildim yaglı sivilcede var siyah noktada ama sivilceler bi süre sonra geciyo siyah noktalar çok canımı sıkıyo cünki bi türlü gecmiyolar içlerini boşaltmaya calıştımdada sıkılmıyo çok sertler denemedim şey kalmadı işe yarar bi fikri olan var mı lütfen yardım edin :(

canm jelatinle sütü karştr mikrodalgada 10 sn bklet siyah noktlrn üstüne sür kuruyunca cıkar . ben henüz denemedm ama iyi gelyr sanrm. hatta videosu var

Makyajlı Kız Burnunuzdaki Siyah Noktalardan 2 Dakikada Kurtulun!

söylemeyi unuttum br de kil maskesinden sonra yüzmü durulayıp ardından gül suyu ile temizliyorum. eskiden hep tonik kullanırdım ama artık gl suyu kullanıyorum tonik niyetine..

Sobe au12!:ssz:
Buhar maskesi evde yapılabilecek bir uygulama değildir.
Sen ürün mümessili falan mısın!
Sözde deneyip sonuç alamadığın ürünler arasında gidip geldiğin halde nasıl bu kadar fanatikçe ve kesin önerebiliyorsun sen?
Sebamed gibi dermotolojik ve uygun fiyatlı sabunlar varken, ben fanatikçe garanti verdiğin ürünlerden artık pay aldığını düşünüyorum.
İnsanların kafasını karıştırmaktan vazgeç.:20:
Ben seni forumlarda takip edip uyarmaktan bıkmadım, sende biliçsiz önerilerinden yılmadın, bunu ergenlik döneminde oluşuna bağlıyorum.

canım bende katılıyorum sana buhar maskesi evde yapılabilecek bir uygulama değil gözenekleri daha çok açar ve daha çok siyah nokta çıkmasına sebep olur. yapman gereken en güzel şey bir cildiyeye danışmak ve cildine uygun ürünler kullanmak.

Canım sana kabak lifini öneririm gerçekten harika bişey :) Watsons'ta satılıyor silindir şeklinde.
Her banyodan sonra lifi ılık suyla biraz yumuşat ve siyah noktalarını lifle ovala. Çok etkili bi yöntem faydasını görüceksin

Back
X