Siyah noktalardan nasıl kurtulabilirim ??

freddom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
10
0
36
Ankara
benim cildim yaglı sivilcede var siyah noktada ama sivilceler bi süre sonra geciyo siyah noktalar çok canımı sıkıyo cünki bi türlü gecmiyolar içlerini boşaltmaya calıştımdada sıkılmıyo çok sertler denemedim şey kalmadı işe yarar bi fikri olan var mı lütfen yardım edin

canım yoğurt karbonat maskesini çok tavsiye ediyolar.istersen bir dene

benimde burnumda siyah nokta var bende yogurt ile limonsuyunu karistiriyorum burnumda kuruyuncaya kadar bekletiyorum o an geciriyor fakat sonra yine oluyor kesin cozum bende bulamadim sositososito

Burnundaki siyah nokta temizliğini yaptıktan sonra ki bu ciltteki yoğunluğuna göre haftada iki kez de olabilir, güneş koruyucusunu ihmal etmezsen problemin çok azalır. Koruyucular ciltte tabaka oluşturduğu için burun üstündeki noktaların siyaha dönüşmesine mani olacaktır. Güneş çok büyük bir etken bu konuda.

bende bir dönem bu konuyu çok araştırıyordum..yapmadıgım maske,forumda bakmadıgım konu kalmamıştı..sonra yüz için kullanılan keselerden aldım aktardan..her banyoda siyah noktaları keseledim..ve hacışakir sabunu kullandım keseden sonra şimdi kalmadı.2-3 ay sonra etkisini gösterdi.tavsiye ederim..

1 tatlı kaşığı yoğuda 1 çay kaşığı karbonat fakat karbonatı abartmıcaksın tepeleme değil yani.karıştır sür.1 saat beklet peeling yaparak çıkar.ilk yaptığında gideriyo fakat yine oluşuyolar:dilcikar:

deniycemm teşşkkürler ben bunada razıyım nolur nolmazzz :deyvahedigeldismile

kükürtlü sabun kullan canım ben kükürtlü sabunla kurtuldum.buhar banyosu etki etmedi bana

aktarda vaar bi arkadaşım da sivilceleri için kullanmıştı sonuç çok güzeldi valla kızın yüzünde sivilceden eser kalmadı

bende aktardan aldım canım. ben kimya öğrencisiyim içeriklerini az buz biliyorum. cildi çok güzelleştiriyor.. pürüzsüz bir beyazlık sağlıyor cilde.alırken dikkat etmen gereken kutusunda hayvansal yağlar ve alkol bulunmaması.yoksa hepsinin içeriği benzer..ayrıca bazılarından şöyle bir duyum alıyorum kükürtlü sabunun köpürmediğine dair...bu durum da içinde diğer sabunlara göre fazla kimyasal madde bulunmamasından kaynaklanıyor yani bu da bir avantaj

günde iki kez sabah ve akşam yüzümde 2-3 dk bekletip yıkıyorum.ayrıca yüzünü silerken kağıt havlu kullanmalısın..normal havlular biz farketmesekte yüzü çiziyormuş

kükürtlü sabun kullan canım ben kükürtlü sabunla kurtuldum.buhar banyosu etki etmedi bana

benim ablam siyah noktalar için doktora gitmişti doktor ona demiş ki yağlı ciltler için buhar iyi değil buhardan uzak dur buhar ciltteki yağlanmayı daha da artırır demiş o zamandır hiç denemem

evet canım ayrıca bu yaz aylarında buhar banyosu bir işkence.ayacip terletiyor yüzükışın bile dayanamıyorum ben.sırılsıklam ter oluyor yüzü insanın.

benim de burnum benek benek , en etkili yöntem nedir şimdi , buhar doğru mu yanlış mı?
eğer daha önce buhar banyosu yapıp da siyah noktalardan kurtulabilen varsa bu doktorun dediği de neyin nesi oluyor. açıkçası ben doktorlara zaman zaman güvenmiyorum. aslında çoğu zaman güvenmiyorum neyse bu da başka bir konu.

kükürtlü sabun kesin işe yarıyor mu ki? bir de benim burun bölgem yağlı ama yanaklarım falan normal kuru gibi de değil, sabun yanaklarımı kurutmasın?

clean clenr kullanıyorum siyah noktaları giderici sabah akşam gerçekten faydasını gördüm pek umudum yoktu ama..Umarım sizlerdede ise yarar fiyatı 11.50 denemekte yara var ama düzenli kullanın ..Çevremdekilerde siyah noktaların gitmiş diyor..

kesinlikle katılıyorum bu formüle bunu ben de yaparım hacışakir klasik sabunuyla.. bir de kozmetik ürünler her zmn daha da fazlalaştırıyor ve hiçbir zaman kalıcı çözüm olmuyor onlara bağımlı hale getiriyor hiç bulaşmayın derim siyah nokta bantları siyah nokta peeling vs.. çok fazla ilgilenmeyin bir de sürekli eliniz burnunuzda olursa daha da çoğalır kafaya takmamak laızm gerçekten de. arkadaşın verdiği formülle tamamen kurtulduktan snra 2haftada 1 yapmaya başlayın bu yöntemi yoksa o bölgedeki bütün kılcal damarları çatlatırsnız hem de cildiniz çok yağlanır sürekli kese yapmak hiç iyi değil yüz için !! ve tabiki de cildi her zmn temiz tutmak da lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…