Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kızlar bu jelatin domuz yağından elde ediliyor.Fırınlanınca erimiş görülüyor zaten.Kullanmanızı tavsiye etmem başka türlüde siyah noktadan kurtulabilineceğini düşünüyorum.
aktardan alıorz sığır jelatinidr bence ama bilmyrz.
Ben burun bantım kullanıyorum bir sürü nokta geliyor bant a harika
markası ne? hepsi komple gelio mu? yoksa kalanlar oluomu
Ben önce bime bir marka geldi onu aldim sevdim sonra dıadermin aldim cok güzel bence ama nıvea sevmedim. Hepsi bir anda gelmiyor ama cok geliyor yine de on günde bir yapıyorum.
jöle olmaz mı acaba hani bu tatlılar kullandığımız içinde yoğun miktarda jelatin var
ben de yaprak jelatin var onla denesem mi
eriyince o da aynı işi görmez mi
ben denemek için yanlışlıkla jel aldım, dr oatker jel diye geçiyo (olmadı :))) şimdi aktara jelatin bakmaya gidicem..
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Aman. İşe yaramadı. Duruyor öyle noktalar.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
İlginç birşeye benziyor deneyip sonucu bildireceğim. Umarım işe yarar.
kızlarr ben de şimdi denedim. mikrodalgam olmadığı için fırında ısıttım. çok yapış yapış ve pis kokulu bişi bu yaa:26:
şu an bekliyorum. sonuçları yazacağım. ama pek umutlu değilim kıvamı çok tutturamadım galiba. videodaki gibi incecik sürülmedi bakalım
evet şimdi sonucu açıklıyorum, incecik tabaka sürdüğüm yerler daha başarılı oldu. genel olarak siyah noktalarım hala yerinde duruyorlar. acemi olduğumdan herhalde, bir de benim siyah noktalar baya inatçı sıkmama rağmen çıkmyolar genelde:)