Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Burnumun üzerine sürdüm bende, sürenin dolmasını bekliyorum, ağabeyime de yaptım...Ne pis bir kokudur bu arkadaş ya, midem bulandı neyse ki güzellik uğruna çekilen zahmetlere değer...Laf aramızda ağabeyim burnumun direği kırıldı diye dolanıp duruyor evde hahahahahha

evet kokusu pis
midem bulana bulana yapıyorum bende :1:
ama baya temizliyo gerçekten de
bakalım sizdeki etkisi nasıl olacak

ya kızlar bende denedim bunu ama olmadı.acaba ben mi beceremedim?bir kaşık süte,bir tatlı kaşığı toz jelatin koydum ocakta biraz ısıtıp sürdüm.hatta ikinci denememde jelatini biraz daha fazla koydum.sorun nerde acaba?

ya kızlar bende denedim bunu ama olmadı.acaba ben mi beceremedim?bir kaşık süte,bir tatlı kaşığı toz jelatin koydum ocakta biraz ısıtıp sürdüm.hatta ikinci denememde jelatini biraz daha fazla koydum.sorun nerde acaba?

kalın sürüyor olabilir misin acaba?
kalın sürünce olmadı da bende

evet kokusu pis
midem bulana bulana yapıyorum bende :1:
ama baya temizliyo gerçekten de
bakalım sizdeki etkisi nasıl olacak

Bende pek etki etmedi çünkü bir gün evvel sağlam bir peeling yapmıştım ama ağabeyimde işlem başarılı...Bir dahaki sefere cimrilik etmeyin jelatini biraz daha fazla koyacağım...

güzellik uğruna burun feda :1:

Feda olsun be hiheytttt:1::1::1:

İŞin şakası bir yana gerçekten ben kokudan çok rahatsız oldum çünkü normalde ben tavuk suyu ile yapılmış çorbanın kokusundan bile rahatsız olan bir insanım düşünsene...Herkeseçok ağır gelmeyebilir tabii koku, benim bu tarz gıda kokularına karşı hassasiyetim var yoksa mesela bemiks sarımsak falan vız gelir...

bence denenmemesi gereken bişi.çünkü burun kıllarınıda alıyo ve zamanla orda ki tüyler koyulaşacak

bence denenmemesi gereken bişi.çünkü burun kıllarınıda alıyo ve zamanla orda ki tüyler koyulaşacak

Canım, hormonal bozukluğun yoksa yüzdeki tüyler alınmakla kalınlaşmaz, ne zamanki kandaki testesteron seviyesi yükselir tüyler o zaman kalınlaşır ve çoğalır aklında olsun...

Teşekkür ederim canım benim yarın ilk işim bunu bulmak olacak çok merak ettim gerçekten :61:

İşe yarıyor evet ama benim anlamadığım videonun sonunda yüzünden soyduğu maskeyi gösterdiğinde siyah noktalar belli oluyor, ben evde yaptığımda asla belli olmuyor ki emin olamayıp fener tutup baktım sütümde mi sorun var jelatinimde mi gözlerimde mi? Cildim temizleniyor ama soyduğum şeyde görünen bir şey yok :44:

yarın ilk işim carrefour a uğramak olacak =) avm de çalışıyorum zaten sabah uğrayayım bi =)

İşe yarıyor evet ama benim anlamadığım videonun sonunda yüzünden soyduğu maskeyi gösterdiğinde siyah noktalar belli oluyor, ben evde yaptığımda asla belli olmuyor ki emin olamayıp fener tutup baktım sütümde mi sorun var jelatinimde mi gözlerimde mi? Cildim temizleniyor ama soyduğum şeyde görünen bir şey yok :44:

Canım o belkide kamera ile çekimle alakalı olabilirmi acaba hiç mi birşey yok ama sonuçta temizliyor dimi

bende denicem bugün buldum jelatini kızlar pastaneye gittim istedim parasını veririm dedim verdi :)

Canım o belkide kamera ile çekimle alakalı olabilirmi acaba hiç mi birşey yok ama sonuçta temizliyor dimi

bende denicem bugün buldum jelatini kızlar pastaneye gittim istedim parasını veririm dedim verdi :)

Canım kamerası iyi tamam da gözümden daha iyi değil ya makinadaki lensler :1:
Benim siyah noktalarım çok edepli göstermiyor kendini efendim çaktırmadan gidiyorlar :9:

Back
X