Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Canım kamerası iyi tamam da gözümden daha iyi değil ya makinadaki lensler :1:
Benim siyah noktalarım çok edepli göstermiyor kendini efendim çaktırmadan gidiyorlar :9:

Aman ne bilim işte kuzum oruçlu oruçlu öyle olabilir diye düşünce gelmiş aklıma idare et :1:

Ben yaptım bu arada önce bıcı bıcı yaptım sonra 5 dakika yüzümü buhara tuttum fazla tutmak iyi değilmiş sonrada bunu yaptım benim çok vardı burnumda ve şu anda tertemiz birde çilek yağı sürdüm cildime sıkılaştırsın diye çok beğendim ben mısır unlu maskeden sonra en çok bunu beğendim valla korktum ilk başta özellikle burun çevremee ama sen cesaret verdin o yüzden sağol canımmm (L) :16:

Aman ne bilim işte kuzum oruçlu oruçlu öyle olabilir diye düşünce gelmiş aklıma idare et :1:

Ben yaptım bu arada önce bıcı bıcı yaptım sonra 5 dakika yüzümü buhara tuttum fazla tutmak iyi değilmiş sonrada bunu yaptım benim çok vardı burnumda ve şu anda tertemiz birde çilek yağı sürdüm cildime sıkılaştırsın diye çok beğendim ben mısır unlu maskeden sonra en çok bunu beğendim valla korktum ilk başta özellikle burun çevremee ama sen cesaret verdin o yüzden sağol canımmm (L) :16:

Senin siyah noktalarında saklandılar mı soyduğun jelatinden peki?
Mısır unlu maske de nedir? :44:
Sevindim temizlenmesine :nazar:

Senin siyah noktalarında saklandılar mı soyduğun jelatinden peki?
Mısır unlu maske de nedir? :44:
Sevindim temizlenmesine :nazar:

canım benimkilerde belli değildi inan bir kaç tane vardı ama burnuma baktığımda ve burun çevreme temizlenmişti ben beğendim vallahi bunu :)
mısır unu maskesini bir arkadaş paylaşmış kopyaladım

merhaba bayanlar,
benim yıllardır cilt temizliğim için kullandığım ve adeta peeling etkisi yapan bir maske tarifi vereceğim..o kadar güzel ve zahmetsiz bir maske ki yapan memnun kalıyor,ayrıca ten rengini de açıyor..özellikle burun ve çenedeki siyah noktaları söküp atıyor..VE TARİF:
1 yumurta akı
2 tatlı kaşığı süt
4 tatlı kaşığı mısır unu

bu karışım katı bir kek kıvamında olacak ve yüzde 20 dk. beklettikten sonra ovalanarak temizlenecek,daha sonra ılık su ile durulayabilirsiniz...ve cildinizdeki duruluğu farkedince inanın şaşıracaksınız.

linkte bu bak istersen deneyenler memnun kalmış banada cok iyi geldi

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...i-gelen-misir-unlu-maskenin-tarifi-burda.html

canım benimkilerde belli değildi inan bir kaç tane vardı ama burnuma baktığımda ve burun çevreme temizlenmişti ben beğendim vallahi bunu :)
mısır unu maskesini bir arkadaş paylaşmış kopyaladım

merhaba bayanlar,
benim yıllardır cilt temizliğim için kullandığım ve adeta peeling etkisi yapan bir maske tarifi vereceğim..o kadar güzel ve zahmetsiz bir maske ki yapan memnun kalıyor,ayrıca ten rengini de açıyor..özellikle burun ve çenedeki siyah noktaları söküp atıyor..VE TARİF:
1 yumurta akı
2 tatlı kaşığı süt
4 tatlı kaşığı mısır unu

bu karışım katı bir kek kıvamında olacak ve yüzde 20 dk. beklettikten sonra ovalanarak temizlenecek,daha sonra ılık su ile durulayabilirsiniz...ve cildinizdeki duruluğu farkedince inanın şaşıracaksınız.

linkte bu bak istersen deneyenler memnun kalmış banada cok iyi geldi

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...i-gelen-misir-unlu-maskenin-tarifi-burda.html

Desene yapan hatunun siyah noktaları kapıdaymış bir tek :1:
Teşekkür ederim bakayım ben buna.

kızlaar aldım bugün toz jelatin dediğiniz gibi hazırladım bi yemek kaşığı toz jelatin göz kararıda süt koydum ısıttım sürdüm yüzüme baya ince bi tabaka sürdüm ama 10 dk durdum çok fena oldu yüzüm kağıt gibi soyarkende çok canııım yandıı kırmızı kırmızı oldu yüzüm sanki sir yapmış gibi çıkan tabakaya baktım hiçbişey çıkmadıı yanaklarımdan alnımdan biraz çıktı gördüm onları aa burnumun üstünde çok var benim bide geniş gözenekler var orayı soyduğumda delik delik çıktı o soyduğum şey siyah noktalar aynı şekilde yerinde duruyooo :37::37: daha kalınmı sürseydim yüzüme nie herkesinki çıkarken benimkiler çıkmadııı :43: bide yüzüm şuan hala kıpkırmızı nemlendiricimi sürdüm yanıo sanki sir ağd yapmışım gibi ufak ufak isilik gibi şeylerde çıktı

kızlaar aldım bugün toz jelatin dediğiniz gibi hazırladım bi yemek kaşığı toz jelatin göz kararıda süt koydum ısıttım sürdüm yüzüme baya ince bi tabaka sürdüm ama 10 dk durdum çok fena oldu yüzüm kağıt gibi soyarkende çok canııım yandıı kırmızı kırmızı oldu yüzüm sanki sir yapmış gibi çıkan tabakaya baktım hiçbişey çıkmadıı yanaklarımdan alnımdan biraz çıktı gördüm onları aa burnumun üstünde çok var benim bide geniş gözenekler var orayı soyduğumda delik delik çıktı o soyduğum şey siyah noktalar aynı şekilde yerinde duruyooo :37::37: daha kalınmı sürseydim yüzüme nie herkesinki çıkarken benimkiler çıkmadııı :43: bide yüzüm şuan hala kıpkırmızı nemlendiricimi sürdüm yanıo sanki sir ağd yapmışım gibi ufak ufak isilik gibi şeylerde çıktı

Benim cildim çok hassastır ama bende hiç öyle olmadı senin neden bu kadar tahriş oldu ki acaba?
Sürerken akışkan mıydı peki?
Aşırı ince sürmeye gerek olduğunu sanmıyorum ki soyarken yırtılabilir o zaman, ben sürerken aktığından fırçasız süremiyorum ama epey söküyo siyah noktaları...

Benim cildim çok hassastır ama bende hiç öyle olmadı senin neden bu kadar tahriş oldu ki acaba?
Sürerken akışkan mıydı peki?
Aşırı ince sürmeye gerek olduğunu sanmıyorum ki soyarken yırtılabilir o zaman, ben sürerken aktığından fırçasız süremiyorum ama epey söküyo siyah noktaları...

bugün dahada kötü durumda suradım yaa :S minik minik sivilce gibi şeyler var. bde benim cildim çok kuru ondan mı böyle oldu acaba? keşke bütün yüzüme yapmasaydım bide sıcak sıcak sürdüm ondan mı acaba? elimle sürdüm ben böyle lapa gibiydi bi daha yapmam ben bunu gözüm çk korktu

bugün dahada kötü durumda suradım yaa :S minik minik sivilce gibi şeyler var. bde benim cildim çok kuru ondan mı böyle oldu acaba? keşke bütün yüzüme yapmasaydım bide sıcak sıcak sürdüm ondan mı acaba? elimle sürdüm ben böyle lapa gibiydi bi daha yapmam ben bunu gözüm çk korktu

Çok üzüldüm böyle olmasına ama kuru cilde soyulan maske yapmamak lazım bence...
Kısa zamanda toparlar inşallah yüzün, lapa gibi değil işte kıvamı ben yaptığımda elimle süremeyeceğim kadar akışkan oluyor.

kızlar jelatin+süt maskesiyle bir mucize yaşamadım ama alıp götürdüğü şeyler de oldu :) maliyeti düşük yapımı kolay o yüzden tavsiye ederim herkese.

arkadaşlar evde mikrodalga fırın yok tüpte yaptım akışkan bir kıvam olmadı, nasıl yapabilirim mikrodalga olmadan

ya neden benim sorduklarıma kimse cevap vermiyor cevap alabilmem için illa ilginç hikayeler mi yazmam lazım anlamıyorum:20:

arkadaşlar evde mikrodalga fırın yok tüpte yaptım akışkan bir kıvam olmadı, nasıl yapabilirim mikrodalga olmadan

ya neden benim sorduklarıma kimse cevap vermiyor cevap alabilmem için illa ilginç hikayeler mi yazmam lazım anlamıyorum:20:

kimse cevap vermek mecburiyetinde değil ki sorularınıza.
benmari kurup içinde eritmeniz gerekir, sütün içine jelatini koyup başında durup karıştırarak eritin.

elbette zorunda değil ama görmememezlikten gelme gibi bir lüksü de yok kimsenin, sadece bu konu için demiyorum. profilimde görebilirsiniz şimdiye kadar ne sorduysam hiç cevabını alamadım, illa ki vardır bilen diye bekliyorum ama yok cevap, görüyorum ki bazı konular sayfalarca yazılıyor, bir bilgiyi paylaşmak daha kolay olsa gerek

yaprak jelatin bulabildim ancak aktarın birinde. eee küçük şehir işte :1:
bakalım nolacak yazarım inşAllah sonucunu buraya :38:

yaptım. yaprak jelatinin bi tanesini kırdım 2 3 dk soğuk suda beklettim ama 1 dk daha bekletseydim keşke . sonra 1 yemek kaşığı süt ekledim. 10 sn fırınladım :) sürdüm cok ince oldu. ama hepsi gelmedi de biraz geldi.yüzde 20 falan

Son düzenleme:
Kızlar bu jelatin domuz yağından elde ediliyor.Fırınlanınca erimiş görülüyor zaten.Kullanmanızı tavsiye etmem başka türlüde siyah noktadan kurtulabilineceğini düşünüyorum.

Back
X