siyah noktalara iyi gelen, cok etkili bir peeling bilen??

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
108
kizlar merhaba,
benim siyah noktalarim var, bi de gozeneklerim cok acik acik. Yazin evlenicem, doktora gittim peeling yapsin diye, simdi gunes isiginda leke kalma riski oldugu icin yapamam, gelecek kis yapacagim dedi.
ama ben dugunumde cok guzel gorunmek istiyorum, var mi evde kendim uygulayabilecegim, hazir alinan ya da evde yapilan bir peeling onerebilecek olan??
ama cok etkili birsey olsun arkadaslar.. tesekkur ederimm

Ben denemedim ama benim güzellik uzmanım bal ve sarımsak demişti. bir kase bal, içinde 3-5 diş sarımsak. gölgede 3-4 hafta beklet. sonra yüzüne sür.

Selam arkadaşlar neredeyse ilk defa yorum atıyorum yüzümde siyah nokta ve ufak ufak renksiz sivilceler vardı. cleocin t kullandım ben sivilceler için kullanmıştım ama 4 5 günde hem sivilcelere fayda etti hemde yuzumdeki gozenekleri resmen ufalttı yuzumude gerdıgınden neredeyse yok gıbı kaldılar. paylasmak ıstedım.resmen yenıledı cıldımı.umarım faydası olur şiddetle tavsıye edıyorum :):) ayrıca bır ıkı gundur de kara dut suyu surdum yuzume oda botoks etkısı yaparmıs.hakıkaten cok faydasını gordum

siyah nokta için ve sivilce için

Selam arkadaşlar neredeyse ilk defa yorum atıyorum yüzümde siyah nokta ve ufak ufak renksiz sivilceler vardı. cleocin t kullandım ben sivilceler için kullanmıştım ama 4 5 günde hem sivilcelere fayda etti hemde yuzumdeki gozenekleri resmen ufalttı yuzumude gerdıgınden neredeyse yok gıbı kaldılar. paylasmak ıstedım.resmen yenıledı cıldımı.umarım faydası olur şiddetle tavsıye edıyorum :):) ayrıca bır ıkı gundur de kara dut suyu surdum yuzume oda botoks etkısı yaparmıs.hakıkaten cok faydasını gordum

Back