Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben yaptım..alnım kıpkırmızı oldu.kıvamı falan hepsi de tam tamınaydı.hatta nazikçe çıkarrtım ama kabardı birden ..hassalıktan herhalde

paylaşımın için tesekkür ederim.... bunu mutlaka deneyecem... umarım bi faydasını görüürüm

Ben de dün akşam uyguladım.Cildimde belirgin sivilce yok ama sivilce izleri ve siyah noktalarım var. Siyah noktalarım geçmedi ama cildim yumuşak ve berrak oldu, bir de ovalayıp çıkarırken baya zorlandım, normal mi acaba? Belki kullandıkça da siyah noktalara etkisi olur.

Ben de 3 hafta boyunca uyguladım. ılkinde siyah noktaları geçirmedi ama biraz azalttı. Belki zamanla işe yarar diye 2 hafta daha yaptım. 2. haftada da biraz daha azalttı ama bu sefer etki daha azdı. 3. haftada neredeyse hiç azaltmadı. Etkisi durdu gibi birşey. Sonra da daha bir hafta geçmeden noktalar çoğalmaya başladı. Ben de Magnesie Calcinee kürüne geri döndüm. O da alerji yapmıştı ama daha etkiliydi. Hem o hergün kullanılabiliyor ve 5 dakikada kuruyor. Ama çok iyi durulanması gerekiyor. O tekrar alerji yapana kadar onu yapmaya devam edeceğim.Mısır unundan fazla fayda görmeyenler bir de onu deneyebilir.

evde misirunu olmadigi icin ben irmikle denedim simdi bilmiyorumkismile fena kokuyo bi tarcinim eksik yani :uhm: birazdan yikiycam bakalim irmikle nasil olcak. misir unu alip haftaya o sekilde deniycem

ben bu karışımlara pek inanmıyom bi doktor arkadaşım vardı bana bir solisyon bir krem ve bir hap yazdı onları kullandıktan sonra cildim bebeklerinki kadar temiz ve berrrak oldu harika bişey ve arkadaş çevrem sen yüzüne kimyasal peeling falanmı yaptırdın dedi sadece kullandığım ilaçlar sayesinde cildim bu kadar parlak dedim ve bittikçe yazdırdım bir yıl falan kullandım maskeside var sürüyorum sabah yıkayıp kuruladığımda gün boyu tertemiz oluyo yüzüm hiç sivilcesiz pürüzsüz ve siyah noktasız ama tıbbi bi ilaç bu yüzden ismini veremem o doktor arkadaşa teşekküre gittim o bile inanamadı cildime...

yüzümü ovmak çok acı verdi :S alnımı ve çenemi ovabildim. kızardı yüzüm. derinlemesine arındıgını hissettim ama.

arkadaşlar maskeyi denemek istiyorum hemen hatta evde mısır unu yok gidip alcam.
ama bişi sormak istedim ben düngece yine burda okuyup gül suyuyla sildim cildimi iyi gelior heralde pabuk resmen simsiyah oluyor ardındanda bebek pudrası ve gülsuyu karışımı masyeki yapıp uyguladım cildime çok yumuşak pürüzsüz oldu ama sivilce ve siyah noktalar duruyor yakındnabakıldığında
yaa acayip bişi bu siyah noktaları sıksan içinden bişi çıkmıyor ama o iğrenç görüntü var napsam bilemedim
bide benm cildim ne anlayamadımki ben eskiden yanlızca anlımda sivilce çıkardı malum günlere yakın ama şimdi yanaklarında tek tük var.burnumda siyah noktalar var
şimdi dün gece o maskeyi yaptım aqma bu topikteki güzel yorumları okuyunca gaza geldim yav naniknanik bu maskeyide yapmak istiyorum.kurtulmak istiyorum artık
ama dün gece o gülsuyunu yaptım şimdi bu maskeyi yapsam ağır gelirmi sorunolurmu sizce?
bide önceden buhar banyosu yapayımmı yüzüme?
neolur yardım edinnnn

yardım edin neolur sizden yorum bekliorum ona göre çıkıp mısır unu alıcam
lütfeeeeeeeeen

ben genelde önce buhar banyosu yapıorum ondan sonra uygulacğm şeyi uyguluyorm.ama buhar banyosu yapmann mantığı gözenekleri açmak oldğndan buhar banyosundan sonra gözenekleri sıkılaştırıcı bi tonik uygulamak yada ev yapımı bişiler uygulamak(mesela ben yüzümü elma sirkesiyle siliorumm) önemli... zemuszemus

canım buhar banyosu gayet ii gelio yap bence bende yapcam biarzdan :lepi:

çok teşekkür ederim canım yaa ben şimdi yapcam :)uyuya kalmışımdakaydirigubbakcemile3
ozaman şimdi şöyle yapıorum buhar banyosu yapıorum sonra bu maskeyi uyguluyorum sonrada elma sirkesiyle siliyorum =)
teşekkür ederim :)

denedim şimdi yıkadım yüzümü :)
önce buhar yaptım içine yeşil çay papatya koyup buhar yaptım :)
sonra maskeyi yaptım ama irmikle yaptım :dance:
gece oldu gidemedim markete
ben memnun kaldım vallahi şimdide sodayı buzluğa koydm onu sürcem=)
teşekkürler tarifi veren arkadaşa=)

denedim ben dün çok saol yaa acayip bişey bu opuyorumnanaktan yüzüm çok güzell oldu artık hep yaparım bunu

aynısı banada oldu sadece burnumda yağlanma vardı şimdi yanaklarımdada yağlanma oldu ama sevdim ben bu maskeyi yüzüm güzel görünüyo hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…