Lekeler, Çiller Siyah Noktalar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
mısır unu maskesi yap.ama çıkarırken elini biraz ıslat ve ovalayarak çıkar.ben hep öyle yaparım.siyah nokta olan yerleri biraz daha bastır.

Toz jelatin ve süt maskesini ben denedim ve çok memnun kaldım.Burun bandından bile çok çok iyi temizledi.
Tavsiye ediyorum...

kzlar siyah noktalar için 1 tatlı kaşığı z.yağı 1 tatlı kaşığı kahve yi karıştırıp yüzünüze sürün biraz bekletip temizleyn....türk kahvesi olcak hatta içtiğiniz kahvenin tevesi bile olur.

teşekkürler ne kadar işe yarıyor :) yüzüme birşey yapmaz dımı :)

siyah noktasi olup da biseyler yapmis ve kesin sonuca varmis birini hic gormedim ya. azalan var ama tamamen gecen var mi bilemiorum. ama soyle bi tavsiye vereyim: her banyodan cikisinda bi havluyla yuzunu kesele. o buhar o siyah nokta deliklerini acior,cilt yumusuor ve hemen cikartilabilior. ondan sonra sikilastirici tonik kullanabilirsin delikler kuculsun diye.

teşekkürler yapıcam :)

bnde de bu problem cok fazla yakınmayı gerektırecek kadar olmasa da var ama gectıgını de hıç bilmem arındırıcı jellerle yıkarım arada peelıng yaparım tonık kullanırım bazı zamanlar sıkılıp hiç bi şi yapmam sadece suyla yıkarım ıkı durumda da aynı bu anlattıgımız seyler sıyah noktaları gecırmez neden çünkü hem cılt yapısıyla ılgılı hemde beslenmeyle yaglı agır beslenırsek cıldımız yaglı yada burnumuz yaglı karma cılt tıpımız var sa ne yaparsak yapalım o gözeneklerden o yaglar cıkar ancak peelıngler jeller derınlemesıne temızlıyo arındırıyo ama yok edemez

kızlar kahve ve mısır ununu denedım yuzumde kızarıklıklar oldu pütürlü. hassassa cildınız denemeyın

aklıma geldikçe sıktırıp çıkartıyorum ve çıkartılan kısım küçülüyor birdaha oluşmuyor siyah nokta

yok yüzünüze bişey yapmaz zararı yok en az bile olsa faydası olur kuruysa cildnz badem yağıda katılr ama katmasanzda olr

canım limon ve yoğurt kadar etkili bi çözüm yok ikisini karıştır sür beklet kuruyunca önce ılık sonra soguk suyla yıka zamanla bitecek

arkadaşlar siyah noktanın en büyük etkeni sebum üretimidir sebum üretimini azaltan ya da engelleyen kremler kullan maskelerden önce bnm siyah nokta sorunum bu sayede çözüldü clindoxyl isimli krem btn siyah noktalarımı temizledi gözeneklerim tertemiz şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…