Sivilceli Ciltler siyah noktalar ve gözenekler...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
siyah noktalar gerçekten büyük dert çünkü bakımı süreklilik gerektiren ve meşakatli bir iş. Henüz oluşmadan engellenmeli. Buda demektir ki 13 yaşından itibaren çok özenli davranılmalıl çünkü o yaşlarda hormonlarla gözenekler genişliyo ve titiz davranılmazsa doluyor. Benim önerim haftada bir kere kil maskesi uygulamak, ardından buhar maskesi, daha sonra uygun bir tonik uygulamak. Sıkmayın derim çünkü o zaman gözenekler daha da doluyor. Bu işlemi yapsanız dahi bir kaç günde gözeneklerinizin yine dolmuş olduğunu görürsünüz. Zaten problemde gözenekleri kapatamamak. Bunun yanı sıra cilt bakımıda köpük. Ben 3 kere gittim ve her defasında yine doldular. Herkese kolay gelsin.

arkadaslar bir tatlı kasıgı kekigi bir bardak suyla kaynatın adacayı rengi olana kadar kaynatın ve bir tasa doldurun pamuk yada gazlı bezi kekikli kaynatılmıs suya batırıp fazla sıkmadan yüzümüze koymalıyızz gözeneklerin sıkılastıgını göreceksiniz kompres yapacagız yanii iyi günler..

arkadaslar buhar banyosu iyi geliyor diyorsunuz.. buhar banyosundan sonra siyah noktaları sıkıyorsunuz dimifisfisfis. yoksa bir anlamı olmaz heralde buhar banyosunun.. yanlışmı biliyorum.. bende clean and clear ürünlerini kullanıyorum iyi geliyor.. ama yinede cildim hayal ettiğim gibi değil. tabi insan genetik faktörlerin önüne gecemiyor.. yağlı cilt ve siyah nokta için LA ROCHE POSAY adlı markanın çok iyi oldugunu söylüyorlar .almayı düşünüyorum ama biraz pahalı..

kızlar siyah noktalar için clean&clear'in siyah nokta temizleyicisi satılıyor,büyük marketlerde de var. Yüzünüzü temizledikten sonra bir pamuğa döküyosun biraz ve onunla siyah nokta bölgelerini ovuyosun biraz. Düzenli kullandığında işe yarıyor. Buhara tuttuktan sonra da yapılabilir.En son da buz yapabilirsiniz gözneklerin sıkılaşması için

ben clean&clear ı kullanmıştım daha once ama bi işe yaradığını soyleyemem.

mısır unu ve yoğurdu karıştırınca ve sorunlu boldelere surunce geçıyomuş dıye okumuştum bı yerde.bende dun akşam denedım bakalım ne olcak

arkadaslar buhar banyosu iyi geliyor diyorsunuz.. buhar banyosundan sonra siyah noktaları sıkıyorsunuz dimifisfisfis. yoksa bir anlamı olmaz heralde buhar banyosunun.. yanlışmı biliyorum.. bende clean and clear ürünlerini kullanıyorum iyi geliyor.. ama yinede cildim hayal ettiğim gibi değil. tabi insan genetik faktörlerin önüne gecemiyor.. yağlı cilt ve siyah nokta için LA ROCHE POSAY adlı markanın çok iyi oldugunu söylüyorlar .almayı düşünüyorum ama biraz pahalı..

buhar banyosundan sonra eczaneden alınan bı şırınganın ığnesını cıkarıp şırınganın ucuyla sıyah noktalar cok guzel temızlenıyomuş ama ben hıç denemedım. deneyenler memnun ama bence cıldı tahrış eder. o da bı nevi sıkmak ne de olsa

♥ Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramınız kutlu olsun...​

KIZLAR yogurtla karbonati karistirip siyah noktalara uygulayin faydasini goruceksinizzz
BIRDE LIMONU OLDUGU GIBI SURUN COK FAYDALIIIIII

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım gözeneklerin kapanması için en iyi ilaç MISIR bol bol yeyin benim bu seneye kadar hiç gözenek problemim olmamıştı bu sene özellikle burun çevresinde başladı ve çenemdede az az oluştu geçen hafta duydum mısırın cildi sıkılaştırıp gözeneklere iyi geldiğini hemen aldım patlattım birer tabak yedim üçüncü günün sonunda farka inanamadım artık mısırı hiç bırakmam haşlayın patlatın pilava katın bir deneyin farkı göreceksiniz

X