Sivilceli Ciltler Siyah Noktalar in areler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

petem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
20
1
Siyah noktalardan kurtulmak için neler yapmalıyız.Bu konuda bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.Evde yapılan bitkisel bir yöntem var mı?

a.s.

forumlara bak canım maydanoz suyu iyi geliyormuş.Bir tutam maydanozu sıcak suya atın suyunla yüzünüzü silin dolaba koyup aklınıza geldikçe sürün demişler

siyah noktalar için çok pahalı kozmetik ürünleri peelingler kullandım hiç bi işe yaramadı cilt doktoruna gittm soyucu bi krem vermişti onu kullandım oda bi işe yaramadı duydugum her maskeyi denedim onlarında bi faydasını görmedim geçenlerde bi arkadaşımız yogurt ve karbonat maskesini önermişti onu yapıyorum tek kelimeyle süpeeeeeeeeeer kesinlikle deneyin 1 çay kasıgı yogurt yarım çay kasıgı karbonat karıstırıp siyah noktalarımın üzerine sürüyorum iyice yediriyorum kuruduktan sonra yıkıyorum yıkarken tırnaklarımla burnumun üzerini soyuyorum kesınlıkle bunuda yapın 1 hafta sonra maskeyı tekrarlıyorum siyah noktalarım çok azaldı ve en önemliside gözeneklerim küçüldü

kuaförde sir yapıyorlar buruna.içindeki tüm siyah noktalar çıkıyor.kadınların çoğu sir ile siyah lekeleri alıyormuş.iki hafta pırıl pırıl kalıyor.
kuaför yaptı bana.en etkili yolu bu dedi.hiçbir losyon krem vb. çare etmedi.ama sirin zararı olur mu bilmiyorum

ben de bu maskeyi denedim gerçekten işe yapıyor, fakat ben bunu peeling yaparak yapıyordum sanırım kırmızı mercimeği un haline getirp içine 1 çay kaşığı yogurtla bburnumda peeling yapıp un ufak ediyordum sonundada iyice çıkınca yıkıyordum..yüzünde en parlayan yer tabiki burnum oluıyordu..piril piril kaydirigubbakcemile3

bu alveyna maskesini nerede bulabiliriz kozmetik dükkanların da satılıyor mu herkes çok memnun olduğunu söylüyor ancak ben nerden alacağımı bilmiyorumm kullanan arkadaşlar nerden aldığını yazarsa çok sevinirima.s.

Bir tanıdığım var onunda böyle bi sorunu varmış. Buhar yapmış daha sonra burnunun üzerindeki siyah noktaları hafifce sıkarak çıkarmış, şuan öyle bir sorunu yok, ve burnunun üzeri temiz duruyor. Müsait olduğumda bir gün yanına gideceğim ve bana yapacak inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…