Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar denemediğim şey kalmadı benim . En son öylesine mısır unu yoğurt maskesini denedim sadece burnum için . Çok güzel oldu ama tabiki hepsinden kurtulmak imkansız
çok olmuş post açılalı bende bu konuda muzdaribim karma bir cilt yapım var en kötü cilt tipi bence t bölgesine kahve peelingi yapıyorum banyo sonrası sonra burun bandı kullanıyorum işe yarıyor ama en önemli şey kremmiş arkadaşlar bazı kremler gözenekleri çok dolduruyor yağlı olduklarından o yüzden su bazlı yağsız krem kullanmak en iyisi
canım merhaba bende onun çözümü var:) küçük ipek kese yüz kesesiyle her sabah akşam yüz temizleme jelinle keseyle beraber yüzünü temizle daha sonra nemlendirici ve kesinlikle güneş koruyucu unutma 1 haftada bile farkı görürsün