• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler siyah nokta

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

senabekar

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
61
0
16
İstanbul
arkadaşlar t bölgesinde oluşan siyah noktalara çözüm bulamamıştım sıkmakla da bitmiyo :) clindoxyl diye bi krem aldım kullandam geceleri yatmadan önce 4 gün sonra bütün siyah noktalarım gitti. sivilce üzerine uygulandığı zaman kurutuyo ama ben kurutmaktan yana diilim içinde kalıyo ve daha sonradan bene dönüşüyo. bu yüzden önce sıkıp içini boşaltıyorum daha sonra bu kremi uyguluyorum. eczanelerden 20 liraya alabilirsiniz

günde yalnızca bir kez kullan canım yanak gibi yumuşak bölgelerdeki sivilceler için de kullanmayı düşünüyosan sadece sivilcenin üzerine sür. ama burun çene için yaydırabilirsin. kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum :)

günde yalnızca bir kez kullan canım yanak gibi yumuşak bölgelerdeki sivilceler için de kullanmayı düşünüyosan sadece sivilcenin üzerine sür. ama burun çene için yaydırabilirsin. kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum :)

yanak gibi hassas bölgler için kullancaksan sadece sivilcenin üzerine sür. ama burun ve çenedeki siyah noktalara uyglycaksan yaydırabilirsin kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum :)

Back
X