• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah nokta mı :)

merve1993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
123
0
0
İstanbul
Kurtuldum sizdennnnn :21::21:
Arkadaşlar tam 1 haftada siyah noktalarımdan kurtuldum. Nasıl mı ?

" 1 HAFTADA MÜKEMMEL SONUÇ "

İnanılmaz derecede yağlı bir cildim var ve bugüne kadar ne yaptıysam bir türlü siyah nokta sorununa çare bulamamıştım. Ara ara internetten çeşitli kürler araştırırım, belki işe yarar düşüncesiyle. Yine bir gün internette gezinirken bir yazı takıldı gözüme ve uygulamaya karar verdim.

Bunun için 3 mucizeden yararlanıyoruz :)

1 tatlı kaşığı gül suyu
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı limon suyu

Öncelikle ben bunu akşam yatarken uyguladım. Üçünü bir güzel karıştırıyorsunuz ve temiz yüzünüze (özellikle siyah noktaların olduğu bölgeye) hafif bastırarak, dairesel hareketlerle yediriyorsunuz. Bunun için kulak temizleme çubuğu kullandım; hem kolayca sürüldü hem de ucu ince olduğu için siyah noktaların olduğu bölgeye daha iyi temas ettiğini düşünüyorum. Siz isterseniz pamuk vb. kullanabilirsiniz.

Okuduğum yazıda yarım saat sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz yazıyordu ama ben sabaha kadar beklettim ve bir zararını görmedim (oldukça hassas bir cildim olduğu halde)

Sabah uyandım ve yüzümü güzelce yıkadım. Önce duru suyla iyice bu karışımın yüzümden arınmasını sağladım daha sonra Garnier 3ü 1 Arada (Temizleme + Peeling + Maske) ile yıkadım ve güzelce kuruladım :)

Vee unutmadan bu hafta içinde 1 kez de maske uyguladım.

Biraz bu üründen bahsetmek istiyorum. İçinde küçük küçük mavi noktacıklar var. Bunlar yüzünüze uygularken masaj etkisi yapıyor ve inanılmaz güzel kokuyor :) Hafif nane kokusu var içinde sanırım. Yanma değil de ımmm değişik bir ferahlık veriyor yüzünüze. Kesinlikle kullandığım ürünler içinde en memnun kaldığım ürün diyebilirim.

Neyseee bu işleme 1 hafta aralıksız devam ettim ve sonuç beklediğimden çok çok çok iyi :)

Fotoğraflar 1 hafta ara ile çekildi. Yani bu işlemlerden önce ve sonra :) Çok az gözenek sorunum kaldı sanırım, biraz daha sıkılaşması gerekiyor. Ama yeni cildimden oldukça memnunum, üstelik yumuşacık oldu :)

$Başlıksız 1.webp

Fotoğraflarda herhangi bir shop yok ancak ışık farkından dolayı ikinci (sonra) fotoğrafta biraz yansıma olmuş arkadaşlar..

Son düzenleme:
okudum yazını o urunu bnde kullandım pek ıs gormedı
bıde sıyah noktalardan sonra kalan gozenekler ıcın napıcaksın bnm en buyuk sorunum onlar

okudum yazını o urunu bnde kullandım pek ıs gormedı
bıde sıyah noktalardan sonra kalan gozenekler ıcın napıcaksın bnm en buyuk sorunum onlar

kil maskesi kullanmaya başladım. kullandığım ürün şimdilik bu;
$ORIFLAME-Pitrak-Otu-Ozlu-Arindirici-Kil-Maskesi__42237215_0.webp

işe yarar mı bilmem ama, tavsiye üzerine şimdilik deniyorum...

Elma sirkesi,limon,gülsuyu karışımını bende kk'da okuyup bikaç gün uygulamıştım
Sürekli olarak yapmadığımdan bi sonuç elde edemedim
3ü1 arada bende de var fakat cildimde sivilceler mevcut onun için kullanmaya çekiniyorum
Senin adına sevindim

Elma sirkesi,limon,gülsuyu karışımını bende kk'da okuyup bikaç gün uygulamıştım
Sürekli olarak yapmadığımdan bi sonuç elde edemedim
3ü1 arada bende de var fakat cildimde sivilceler mevcut onun için kullanmaya çekiniyorum
Senin adına sevindim

bahsettiğim karışımı kk'de görmedim, keşke görseydim de daha önce başlasaydım kullanmaya :(
garnier'e gelince benimde cildimde ufak tefek sivilceler var ama hiçbir sorun yaşamadım tam tersine azalma oldu sanırım :1:
herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmem ama oldukça hassas bir cildim olmasına rağmen bende herhangi kötü bir sonuç doğurmadı :16:

Paylaşımlarınızı link şeklinde değil yazıyla yapın lütfen
Forum içerisinde blog yönlendirmesi yasaktır.

salam.mende de bir nece dene qara noqteler var.bezileri mene deyirki qara noqteleri sixmaq lazimdi.sizce dogurdanda sixmaq olar yoxsa yox?

salam.mende de bir nece dene qara noqteler var.bezileri mene deyirki qara noqteleri sixmaq lazimdi.sizce dogurdanda sixmaq olar yoxsa yox?

ben sıkılmamasından yanayım yani yüzde büyük hasarlara yol açtığını düşünüyorum. ancak yaptığım şeylerden birini anlatabilirim. duş sırasında sıcaktan (su ve buhar) gözeneklerin genişlediği bir gerçek bende bundan faydalanmak için duştayken yüzümü keseliyorum :1: çok fazla bastırmadan dairesel hareketlerle keselediğimde siyah noktaların bir kısmının çıktığı görülüyor ama hiç sıkmadım :26:

Canım yüzün cok guzl olmus ya iyi bi tonik kullan iyice sıkılassin. O kil maskesinden ben sattim cok memnunlar kullan güzelce haftada bi kre maske sart. Oriflamede siyah noktalar icin gecirici ve sıkılastirici maske var onu da tavsiye ederim. Bu karışım burnundaki siyah noktalara da ise yaradı mi. Bu arada garnier ürünleri bimde satılmaya başlamis ve kozmetikcilere göre cok ucuzzzz:) kesinlikle ordan alin artık ucu bir arada maske de var 8lira küsür bisey tonik makyaj temizleyici de var :)

Canım yüzün cok guzl olmus ya iyi bi tonik kullan iyice sıkılassin. O kil maskesinden ben sattim cok memnunlar kullan güzelce haftada bi kre maske sart. Oriflamede siyah noktalar icin gecirici ve sıkılastirici maske var onu da tavsiye ederim. Bu karışım burnundaki siyah noktalara da ise yaradı mi. Bu arada garnier ürünleri bimde satılmaya başlamis ve kozmetikcilere göre cok ucuzzzz:) kesinlikle ordan alin artık ucu bir arada maske de var 8lira küsür bisey tonik makyaj temizleyici de var :)

Öğrendiğim iyi oldu artık bimden alırım :1::1:
Eve karışım çok etkili tavsiye ederim, zaten özellikle burun bölgesindeki siyah noktalar başıma belaydı...
Kilden şuan memnunum ama tavsiyelerini de değerlendiricem :34:

Back
X