Siyah mi? Beyaz mi?

Kizlar hayirli geceler. Ankastre set almayi dusunuyoruz ve bir turlu rengine karar veremedik. Siyah cam ocak kullananlar mi aranizda? Memnun musunuz? Cok tereddutluyum, bana bi yardimci olun lutfen.
alma sakın aldım başımı duvara vurasım var. toz yağ kir hepsi anında ayna gibi

Annem de siyah bende beyaz var..
Siyah bulaşık makinesinin parlatıcısı bitmiş de camlarda su kalıntısı kalmış gibi feci bir görüntü..
Benim ocağım daha kullanışlı..

Ben beyaz ıstedım ama yanan kısım ve ustundekı demırler sıyah olduğu ıcın cırkın geldı dokunmatık olanlarda beyaz varmı bılmıyorum temızlık olayına gelınce cam bezı ve bımın mavı sılıkonlu suyu var onla sılıyorum leke tutmuyor pek günde bır kez sılıyorum

Siyah cam mutfağın heryeri.. ocak,aspiratör falan tamamen siyah cam.. şık duruyor ama beter bişey.. siliniyor parlıyor arkanı dönüyorsun toz olmuş.. işim gücüm yok ben silerim diyorsan al :)

Siyah beyazdan daha havalı ve şık duruyor ama temizlemesi de bir o kadar eziyetli oluyor. Temizlemesi benim için sorun değil derseniz alın.

Kizlar hayirli geceler. Ankastre set almayi dusunuyoruz ve bir turlu rengine karar veremedik. Siyah cam ocak kullananlar mi aranizda? Memnun musunuz? Cok tereddutluyum, bana bi yardimci olun lutfen.

yaaa çooooookkkk özür dilerim
ama konu başlığını görünce
"hem siyah hem beyaz, en büyük Beşiktaş" yazma isteğime engel olamadım

sorman bile yanlış kesinlikle beyaz diyorum inan siyah çok kullanışsız

Siyah cam ocağım almaz olsaydım, her temizlediğimde aldığım güne lanet ediyorm.en güzeli inox ocak. Camlr kullanışlı değil

Cahildim güzelliğine kurban gittim ana sözü dinleseydim :) :) ben ki her yemek sonrası Ocak aspiratör silen bir manyak insanım bu camdan sonra halimi düşün :)

Tek psikopat ben değilmişim rahatladım

Siyah cam ocağım almaz olsaydım, her temizlediğimde aldığım güne lanet ediyorm.en güzeli inox ocak. Camlr kullanışlı değil

bir kaç gün evde yoktum nasıl da rahattım

kizlar yorumlariniz icin ayri ayri tesekkur ederim. Cam ocak da mi onermiyorsunuz??

sstsessizol beyazdan saşmayın. Siyah şık duruyor ama leke bırakıyor.. En ufak toz tanesi üzerinde belli oluyor..

Ayrıca Ocağı elektrikli alacaksanız kesinlikle almayın. 1 çay yapmak bile saatler alıyor. Ocak göz boyutu uzerine koyacağınız tencere tabanıyla aynı olmalı.. elektrikli ocakla çok uğraşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…