- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.097
-
- Konu Sahibi sstsessizol
alma sakın aldım başımı duvara vurasım var. toz yağ kir hepsi anında ayna gibiKizlar hayirli geceler. Ankastre set almayi dusunuyoruz ve bir turlu rengine karar veremedik. Siyah cam ocak kullananlar mi aranizda? Memnun musunuz? Cok tereddutluyum, bana bi yardimci olun lutfen.
kesinlikleAman siyah camdan uzak dur bacım zira adamı kötü şeyler yapmaya zorlar
Not: siyah cam ocağı hunharca parçalamak isteyen bir üye
Kizlar hayirli geceler. Ankastre set almayi dusunuyoruz ve bir turlu rengine karar veremedik. Siyah cam ocak kullananlar mi aranizda? Memnun musunuz? Cok tereddutluyum, bana bi yardimci olun lutfen.
sorman bile yanlış kesinlikle beyaz diyorum inan siyah çok kullanışsızKizlar hayirli geceler. Ankastre set almayi dusunuyoruz ve bir turlu rengine karar veremedik. Siyah cam ocak kullananlar mi aranizda? Memnun musunuz? Cok tereddutluyum, bana bi yardimci olun lutfen.
kesinliklealdığım gün allah cezacığımı versin dedim
Tek psikopat ben değilmişim rahatladımAman siyah camdan uzak dur bacım zira adamı kötü şeyler yapmaya zorlar
Not: siyah cam ocağı hunharca parçalamak isteyen bir üye
bir kaç gün evde yoktum nasıl da rahattımCahildim güzelliğine kurban gittim ana sözü dinleseydim :) :) ben ki her yemek sonrası Ocak aspiratör silen bir manyak insanım bu camdan sonra halimi düşün :)
Cahildim güzelliğine kurban gittim ana sözü dinleseydim :) :) ben ki her yemek sonrası Ocak aspiratör silen bir manyak insanım bu camdan sonra halimi düşün :)
Tek psikopat ben değilmişim rahatladım
Siyah cam ocağım almaz olsaydım, her temizlediğimde aldığım güne lanet ediyorm.en güzeli inox ocak. Camlr kullanışlı değil
bir kaç gün evde yoktum nasıl da rahattım
kizlar yorumlariniz icin ayri ayri tesekkur ederim. Cam ocak da mi onermiyorsunuz??
Beyaz şiddetle tavsiye ederim cam ocak ve gri hiç begenmiyorum elimden gelse parçalarımkizlar yorumlariniz icin ayri ayri tesekkur ederim. Cam ocak da mi onermiyorsunuz??