Siyah mi? Beyaz mi?

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
Kizlar hayirli geceler. Ankastre set almayi dusunuyoruz ve bir turlu rengine karar veremedik. Siyah cam ocak kullananlar mi aranizda? Memnun musunuz? Cok tereddutluyum, bana bi yardimci olun lutfen.

Cam kullanıp da ocakları patlayan arkadaşlarım oldu ben korktuğum için inox aldım. Siyah zor renk zaten cam alcaksanız..

Ben gri inox aldım gayet memnunum

Siyah kullanıyorum gayet sık güzel .Diğerleri nasil temizliyosaniz bu da öyle cam bezi kullanın tertemiz oluyor.

Benim ocağım siyah cam ankastre ama elimde olsa beyaz yaptırırdım benimki direkt eve dahildi. Zaten çok kullanmıyorum sabah belki süt ısıtıyorum bazen ısıtmıyorum,akşam da nadiren yemek yapıyorum ona rağmen çok kirleniyor. ama çok şık duruyor o konuda hakkını yiyemem :)

Bizim evimizde de siyah ankestre var. Annem her gün çıldırıyor sabah seslere uyanıyorum şıklık olarak siyah tabi ki ama beyaz daha kullanışlı..

Cok sagolun kizlar Niyetim beyaz almakti ama davlumbazi gri secmek zorunda kaldim, altini kombinleyemedim :/ beyaz mi siyah mi diye

Ne komik denk geldi. Bende 2 gündür ankastre bakıyordum. Az önce yine netten baktım. Tam bana göre bi konu.

Siyah aslaaaa. Hep silinmek istiyor. Devamlı lekeli duruyor.

Beyaz tabi ki daha iyi.

Bende vizon renk istedim mutfağıma uyar diye. Yeni ev aldık kısmetse yakında geçicem. Ama eşime pahalı geldi. Zaten ne var ne yok eve yatırdık. Şimdi vizon benim için lüks oldu.

Neyse sen beyazı seç tatlım. Bende beyaz alıcam sanırım.

Bu arada cam hiç tavsiye etmem.

ay ayni seyleri yasiyoruz vizon disinda :) biz de ev aldık, elde avuçta para kalmadı ama ankastre almam gerekiyor. Cok kararsz kaldım. Davlumbazı gri seçtim, sesi az çıkıyor diye. Ama altını kombinleyemedim

ay ayni seyleri yasiyoruz vizon disinda :) biz de ev aldık, elde avuçta para kalmadı ama ankastre almam gerekiyor. Cok kararsz kaldım. Davlumbazı gri seçtim, sesi az çıkıyor diye. Ama altını kombinleyemedim
Gri davlumbazın altına beyaz nasıl olur bilemedim şimdi. Ama gri ve siyah karışımı setler var. Görmüştüm.

Beyaz camlar da var onlar da şık duruyor.siyah güzel ama çok toz oluyor, gride de el gizi gibi lekeler kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…