Kontakt Lens Siyah lens

• Konu Sahibi ccerence
herkes göz rengni açmak istyor:) siyah radikal seçim:)

• Konu Sahibi ccerence
bencede katılıyorum ama daha sonra gözlernn koyulgna sen bile dayanmsn tecrübe:)

• Konu Sahibi ccerence
bır markanın sıyah lensını kullanmıstım ama capı buyuktu gozde tuhaf duruyor.baska onerısı olan var mı kızlar

• Konu Sahibi ccerence
slm
ben 16 yasındayım ve gözlerim ısıga fazla duyarlı.baya problem yapıyor.doktor damla verdi gecmezse filtreli gozluk vericem dedi ama ben istemiyorum kapalı ortamda gunes gzlugu takıyor gibi oluyor...acaba siyah lens alsam bı faydası olur mu? sonucta ısıgı az da olsa engeller.( bi fikriniz varsa yardımcı olurmusunuz?

• Konu Sahibi ccerence

Olabilir aslinda, gözleri koyu renk olanlarin acik renk olanlara göre günese ve isiga daha dayaniklidir gözleri. Sebebi koyu rengin isigi emmesi. Ayrica siyah sürme de gözleri isiktan korur, göz makyaji yapmayi seviyorsan kaliteli bir sürme edin. Hem gözlere faydasi var.
Ama lens icin yine de bir doktora danis.

• Konu Sahibi ccerence
alerjim olmasa sürme bende düşündüm ama sürme bi saat bile kalsa gözüm kızarıyor...haklısın bır doktara sormal lazım.s

• Konu Sahibi ccerence
siyah solotica gözde nasıl durur acaba fotograf felan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…