- 11 Ağustos 2010
- 134
- 0
- Konu Sahibi senemsaruhan
Forumda dolaşırken yüz beyazlatıcı domates maskesine rastladım. Domatesin beyazlatma özelliği varsa koltukaltımı neden beyazlatmasın dedim ve denedim. Sonuç olumlu. İki günde bir domates maskesini koltukaltıma sürdüm 5 dk beklettim yıkadım. Daha 3 kez yaptım şimdiden işe yaradı. Maskeyi hep sabah yaptım. Sabah krem falan sürmedim maskeden sonra ama o günün akşamı expigment kremimi sürüp yattım. Maske yapmadığım günler de expigmenti sabah akşam sürdüm.
Gelelim domates maskesine. Domatesi rendeliyorum. Süzgeçte süzdükten sonra suyuna un koyuyorum. Yüzüme ve koltukaltıma uygulayıp 5 dk bekletiyorum.
Yüzümde kayda değer bişey görmedim. Koltukaltımı beyazlatmada expigment mi daha etkili maske mi tam bilemiyorum ama işe yaradı ve sadece bi haftada gözle görülür sonuç elde ettim. Lütfen deneyenler de sonuçlarını yazsın.
Gelelim domates maskesine. Domatesi rendeliyorum. Süzgeçte süzdükten sonra suyuna un koyuyorum. Yüzüme ve koltukaltıma uygulayıp 5 dk bekletiyorum.
Yüzümde kayda değer bişey görmedim. Koltukaltımı beyazlatmada expigment mi daha etkili maske mi tam bilemiyorum ama işe yaradı ve sadece bi haftada gözle görülür sonuç elde ettim. Lütfen deneyenler de sonuçlarını yazsın.