- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
ısıtın ve ve biraz soğumasını belkeyin tabisırnaşık şeyyazmayı unutmuşum pardon...a.s.
aylin öldürücen mi sen bizi yiwwrım......jeyyar
paylaşımın için teşekkür ettim ztn.denedim ,,oldu kızzz.süper oldu hemide!!:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ısıtın ve ve biraz soğumasını belkeyin tabisırnaşık şeyyazmayı unutmuşum pardon...a.s.
her kullanımdan önce yakmak gerekiyor değil mi? yoksa bir defa yakmak yeterli mi?
ya arkadaşlar bende çok seviyorum siyah kalemi ve hiç eksik etmem gözümden ama bu aralar sanki göz akım pek beyaz deil gibi geliyo :çok üzgünüm: canlı durmuyo acaba siyah kalem sürekli kullanıyorum çıkarmadan yattığım oluyo ondanmı diyorum nasıl beyazlatabilirim ne yapabilirim fikri olan varmı?[/QUOslm kalemden değildir cnm ,ya gözlerin çok yoruluyor yada mikrop kapmıştır. gözlerine çok dikkat et bence bir doktora git öyle damla kullan dönüşü olmayan hatalar yapma byeee...
ya arkadaşlar bende çok seviyorum siyah kalemi ve hiç eksik etmem gözümden ama bu aralar sanki göz akım pek beyaz deil gibi geliyo :çok üzgünüm: canlı durmuyo acaba siyah kalem sürekli kullanıyorum çıkarmadan yattığım oluyo ondanmı diyorum nasıl beyazlatabilirim ne yapabilirim fikri olan varmı?
diye sormuştuuummm :uhm::sm_confused:
her seferinde mi ısıtıyoruz sürmeden yoksa bi kere yaptık,o kısmı açana kadar idare eder mi????????a.s.a.s.a.s.
bi desadece siyah kalemde mi yoksa her renk için uygulanıyor mu kızlar?
her renk göz kaleminde uygulayabilirsiniz..kızlar birde farınızın göz kapağınızda doğal durmasını istiyor ve daha çabuk dağılmasını istiyorsanız uçu kalın hani suluboya fırçası gibi olan far fırçalarınla uygulayın çok güzel sürülüyor ve çok doğal duruyor..a.s.
kesinlikle katılıyorum. göz kaleminde flormar'ın üstüne tanımam. akmıyor da üstelik ve çok rahat sürülüyor. ben de tavsiye ederimbende sadece siyah göz kalemi kullanırım her marka var diyebilirim ama yeni aldim flormar bi deneyin derim kızlar vazgeçmeyeceksiniz
sevgiler :)))))))))