Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyay Aacaz dediler ve sonu !

ben kendim palette ile acarken bile çok zorlandım bi kaç defa tekrarlamak zorunda kaldım sacımda turuncu ve kızıl yansımalar elbette oldu... ama son kez kuaföre gittim ve benden daha ii bi şekilde actılar.. yani bu işin tek yolu sacı actırmak.. rengi akıtmak sac rengini ortaya cıkarmak falan inanmıyorum.. geçmiş olsun diyeyim.. umarım istedğiniz sonucu kısa zamanda alırsınız yada almışşınızdır..

Valla kuaförlere hiç güvenmiyorum zaten saçlarımıda evde kendim boyarım genelde en son yine saçımı kestirmeye gittim ama sonuç yine hüsran istediğim gibi olmuyor valla eskiden saçımıda evde keserdim ama şimdi beceremiyorum mecbur kaldım ama kırpık kırpık yaptı anlamıyorum böyle insanlar nasıl kuaför oluyor,kızınızın saçlarını daha fazla elletmeyin artık eğer o saça oryal sürülürse yanar mahfolur yeterince paranız gitmiş zaten biraz toparlanmasını bekleyin bence

Geçmiş olsun öncelikle... Kuaför bir arkadaşıma sordum bunu...
Şöyle dedi; boya akıtma işlemi varmış... ama, bir önceki haline dönermiş,
Diyelim ki, saçınızı boyadınız hoşunuza gitmedi..24 saat içinde saçınız eski haline döndürülebiliyormuş...
Sizin zaten zemin renkte siyahmış...yani böyle bir şey mümkün değil miş, paylaşayım dedim...

sevgiler...

benımde sacımda rofle wardı ..sıyaha boyadım..tekrar rofleye yapmak ıstedım ama kuaforum kesınlıkle boyamıyorrrrr..sıyahtan donus yok arkadaslarrrr saclarınızı yıpratmayın bosuna..

geçenlerde bende arkadaşımdan duydum bunu.boya çöüzcü bitkisel bir şeymiş... arkadaş kuaförde öğrenmiş bana anlattı. pek güvenemediğimizden yaptırmadı. valla sonucu paylaşırsanız sevinirim.

ne yaparsanız saçınızdaki boyadan kurtulamassınız nedenmi saçın içindeki bileşenlere hreket ediyo boya yani imkansız bişey geri döndürmek eski saçınızla aynı renk boyarsanız uzayıncada keserseniz bu yontemle ancak kurtulursunuz ama oda sabır işi ayda 2 cm uzuo ancak a.s

arkadaşlar kadıncağızın üstüne çok gitmişsiniz bi daha da yazmamış napsınlar bi umut die yapmışlar işte ama olmamış bu yüzden kimseyi yadırgamayalım yazık yani:1no2:

bence de arkadaşlar, eleştiri yaparken biraz daha olumlu konuşalım bence, düşmanımızdan hıncımızı alır gibi saldırgan yazılar yazmayalım

benimde saçlarım siyah bende boya akıtıcı ürün duymuştum hatta almaya gittim fakat kalmamıştı(daha doğrusu 2 haftadır gelicek)şuan vazgeçtim ve iyi bir kuaförle anlaştım hafta içi açtırıcam saçımı palette bronz kahve boyucaz tabiki anlaşırken yanma kopma yıpranma olurmu diyede sorum ve %90 garanti verdi bakalım gerçi bitkisel içerikli kullanılıcak.sonucu resimli koyucama.s.

Son düzenleme:
birde açılmaz diyenleri anlamıyorum siyahtan dönen birçok arkadaşım oldu yanma kopmada olmadı onlar işini bilmeyen öğrenemeyen kuaförler bence..kusura bakmayın ayrıca benim ablamın saçıda koyu kızıldı evde kendimiz paletteyle açtık açık bakır tonu oldu evde onunla açılabildiğine göre işni iyi yapan kuaförler daha iyi sonuçlar alıyordur ayrıca ben çok uygun bir fiyata anlaştım saçlarımda orta uzunlukta ve kullandığı ürünler loreal siyahtan ve kızıldan dönmek isteyen arkadaşlar çok çok iyi işini bilen kuaförlerle anlaşın ve yaptırın...

Kızlar sıyah sacı actırıp ıstedıgı sac rengıne donen varmı acaba .ve hemen boya akıttıktan sonra boyanan sac ıstedıgınız gıbımı oluyor

siyah saçımı sarı yapmak istedim açtırdım ama ilk turuncu oldu. bikaç ay öyle dolandım yıpranmıştı çünkü daha sonra sarıya boyattırdım. şimdi sarıdan nefret ettim siyaha dönecem tekrar

ewet ben siyahtan saçlarımı orialle açtırark döndüm.saçlarm yanmadı ama çok kırıldı,dalga dalgaydı dümdüz oldu. bu arada lorealin efasor die bi ürünü war. su ile kullanılıor. siyah kızıl her türlü saçı 10-15 dk içinde asla orialin werdiği zararı wermedn açıyor.. kuaförlerle konuşup saçlarınızı hangi ürünle açacağı hakkında bilgi alablrsnz. benden söylemesi aman orial olmasın benmki yanmadı ama bi anlık ihmal sonucu saçınız lastik gbi olr. Allah korusun....

:1shok: şoktayım!!! su şampuan we orial öyle mi?????? :bbo: nasıl yaptın anlatsana. ne kadar su, nekadar şampuan, ne kadar orial? bildiğin saçı şampuanladn mı yoksa beklettin mi? kaç ton açıldı? yıprandı mı? özelden msj atcaktım ama özel mesjn kapalı.özelden de yazablrsn. anlatsana canım yaaa çok merak ettm

Kızlar sıyah sacı actırıp ıstedıgı sac rengıne donen varmı acaba .ve hemen boya akıttıktan sonra boyanan sac ıstedıgınız gıbımı oluyor

canım bnde açtırdım siyah saçımı rengn oturması için biraz beklemen gerekiyo ama ben istedgm renge döndüm:lepi:

siyah saçtan asla dönülmez diye birşey yoktur :)
Benim saçım mavi siyahtı tanıdığım ve çok güvendiğim bir kuaföre açtırdım hiç yıpranma dökülme olmadı ve şimdi saçım tam istediğim renk kumral(koyu sarı) ^____________^
ve öyle pahalıyada patlamadı 60 ytl verdim >__<
Kısaca işini bilen bir kuaföre yaptırdığınızda sonuç istediğiniz gibi oluyor =)

Amanın siyah renkte kurtulmak diye bişey yok garanti 3 ay bekliceksin..yıllar önce gaza gelmiştim mavi siyaha boyatmıştım..ilk boyattıgım renk..bana gitmemiş açıktenli oldguum için..papatya suları oksijen suyu sürüp güneşlerde durmak hiçbişiy kar etmemişti...kuaför açamam yanar demişti..bende beklemiştim..

ya arkadaslar benım sacımda sıyah ve 6ay once boyamstım ondan sonra bırdaha boya surmedım ama gecenlerde bı kuafore gıttım sacımın rengını degstrmek ıstıyorum dıe kadın olmaz donemezsın dedı ben anlamıorum ya cok sıkıldım bu renkten bnm sacımda ınce tellıı ama bundan 3sene kadr once sıyahtı o sactan platıne donmustum ama o kuafr kapattı ve gıttıgım yerlerde bana donemezsın dıo ve benım ıstedgım sarı falanda deıl kahve tonları dusunuorum ne yapmalyım:gitme::gitme::gitme:

aaa ben lorealin açıcısıyla açmıştım siyah saçlarımı mis gibi de oldu..koleston muydu loreal miydi aslında tam hatırlayamadım uzun zaman oldu ama ne yıprandı ne bişi oldu...çok güzel de açıldı şimdi açık kahve gibi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…